Fii la curent!

Cum arată nepoata lui Audrey Hepburn? Este un celebru fotomodel!

in Știri by

Audrey Hepburn a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume si a devenit celebra pentru stilul ei vestimentar pe care femeile il poarta cu mare incredere si maine. Se pare ca frumusetea actritei nu s-a stins odata cu disparitia ei, in 1993, ci a fost mostenita de nepoata lui Audrey Hepburn.

Desi este cunoscuta in special pentru succesul pe care l-a obtinut in lumea cinematografiei, Audrey Hepburn a cochetat si cu modellingul o perioada. Silueta subtire si trasaturile delicate i-au convins pe marii designerii ai perioadei sa o includa in prezentarile lor de moda. Emma Kathleen Ferrer, nepoata lui Audrey Hepburn, se pare ca duce mai departe traditia familiei, fiind un celebru fotomodel, scrie avantaje.ro.

Cum arata nepoata lui Audrey Hepburn? Este un celebru fotomodel!

Audrey Hepburn avea o eleganta iesita din comun si putine persoane pot concura cu acest lucru. Desi are o atitudine complet diferita de cea a bunicii sale, Emma Kathleen Ferrer, nepoata lui Audrey Hepburn, a mostenit talentul acesteia si pasiunea pentru moda. La doar 25 de ani, Emma este un celebru fotomodel, iar in anul 2014 deja aparea pe coperta revistei Harper’s Bazaar.

Spre deosebire de celebra Audrey Hepburn, care era timida si mult mai sensibila, Emma Kathleen Ferrer are un look usor masculin, o personalitate puternica si nu a stat deloc pe ganduri atunci cand a luat decizia de a renunta la parul lung. Emma Kathleen Ferrer a studiat arta la Academia de Arta din Florenta.

Audrey Hepburn si Emma Kathleen Ferrer au in comun nu doar pasiunea pentru moda, ci si dorinta de a schimba lucrurile in bine. Emma a decis sa duca mai departe munca bunicii sale, implicandu-se activ in proiectele UNICEF, lucru pe care si Audrey Hepburn l-a facut in ultima parte a vietii, aceasta fiind ambasadoare a cunoscutei organizatii.

Latest from Știri

Go to Top