Fii la curent!

Cum arată Nuți, celebra bonă a Anamariei Prodan. “Șefa” i-a găsit iubit tinerel

in Știri by

O mai tineti minte pe Nuti, cea pe care Anamaria Prodan o striga din toti plamanii, din te miri ce motiv, pe genericului reality show-ului ce rula acum sase ani? Nuti este si acum bona lui Reghe junior, insa traieste pe picior mare, in luxul din Dubai si are iubit mult mai tanar, fostul sofer al sefei sale.

Nuti, pe numele sau din buletin Elena Fulgeanu, a devenit celebra in urma reality show-ului despre clanul Prodan-Reghecampf. Nuti era bona lui Laurentiu Reghecampf junior, cel mai mic membru al familiei, alintat Bebeto. Atat de iubita a ajuns Nuti in familie, incat, dupa ce si-a dat demisia in 2010, Anamaria a facut eforturi sa o aduca inapoi, scrie viva.ro.

I-a dat o casa in Dubai, salariu motivant, cadouri de lux si, in urma cu cinci ani, i-a „imbogatit’ viata si cu un iubit tinerel. Victor era soferul Anamariei si avea doar 28 de ani cand i s-au aprins calcaiele dupa Nuti.

„Acum stau in Dubai. Avem in Abu Dhabi casa, unde stau Nuti cu Victor, Bebe si Luca. Si un apartament in Dubai… Reghe antreneaza in Dubai si de aia avem a doua casa acolo. Casa din Abu Dhabi ramane pana in vara, pentru ca am acolo copiii la scoala’, a spus Anamaria Prodan la o emisiune de televiziune.

Desi exista o diferenta de varsta de aproape noua ani intre ei, Victor avand 33 de ani si Nuti 42, se pare ca cei doi se inteleg de minune si din activitatea de pe retelele de socializare se vede clar ca varsta nu conteaza.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top