Fii la curent!

Cum arată vila în care a locuit Meghan Markle în Los Angeles

in Știri by

Cu doar cateva luni inainte ca fiul lor Archie sa vina pe lume, Meghan Markle si Printul Harry s-au mutat in Vila Frogmore din Windsor, aproape de resedinta Reginei Elisabeta a II-a.

Anterior, cuplul a locuit in Palatul Buckingham alaturi de Ducii de Cambridge.

Inaintea relatiei sale cu Harry, Meghan a locuit in Los Angeles alaturi de fostul ei sot, regizorul Trevor Engelson, scrie avantaje.ro.

Cuplul a inchiriat locuinta in perioada in care Meghan locuia si in capitala Canadei, Toronto, oras in care se aflau platourile de filmare ale serialului de mare succes Suites.

Potrivit Vanity Fair, locuinta fostei actrite din L.A. a fost recent scoasa la vanzare pentru nu mai putin de 1,8 milioane de dolari.

Cum arata vila in care a locuit Meghan Markle in Los Angeles?

Resedinta cu patru dormitoare a fost construita in anul 1924 si include podele din lemn masiv, o terasa si doua garaje, scrie Homes.com.

Bucataria este armonios luminata, include mobilier alb si blat de marmura. Grupul Bienstock se ocupa de vanzarea casei.

Mama Ducesei de Suss3x, Doria Ragland, inca locuieste in California. In luna mai a acestui an, The Sun dezvaluia ca Meghan si Harry iau in considerare achizitionarea unui imobil in Los Angeles.

La momentul respectiv, o sursa marturisea: „In definitiv, Meghan este o fata din California. Acolo se simte cel bine.

Hollywoodul face parte din ADN-ul ei si cred ca tocmai de aceea, pentru ea, L.A. este locul in care si-a dorit intotdeauna sa prinda radacini.”

Iata ca sansa lor este aici. Luand insa in considerare locatia resedintei, perimetrul acesteia ar fi mult prea dificil de securizat.

In plus, Meghan pare genul de persoana careia nu i-ar placea sa se mute intr-o casa in care deja a mai locuit (si alaturi de fostul sot). Ducesa de Suss3x crede in karma!

Tags:

Latest from Știri

Go to Top