Stay tuned

Cum atragi sporul de partea ta în anul 2019. Sunt sfaturi de AUR!

in Sfaturi by

Anul nou se apropie cu pași repezi și toată lumea își dorește să fie mult mai bun și mai plin de bunăstare ca cel vechi.

Iată ce trebuie să faceți pentru a avea spor în tot ceea ce faceți!

Puneți deasupra ușii de la intrare două crenguțe de soc încrucișate

Dacă vreți ca în noul an nici o persoană rea să nu treacă pragul casei, iar fericirea să nu mai plece, atârnați deausupra ușii de la intrare două crenguțe de soc încrucișate. Nu mai țineți farfurii stricate sau crăpate în casă pentru că veți îndepărta prosperitatea și succesul.

Vesela spartă aduce ghinion și viața ta se poate fisura asemenea farfuriei. S-a spart oglinda? Fiți cu băgare de seamă și pentru a evita orice fel de probleme, stropiți cu aghiasmă apoi îngropați în pământ.

Cineva v-a dăruit un portofel nou sau vi l-ați cumpărat singuri? Pentru a avea parte de mulți bani, puneți în el o bijuterie scumpă din aur, dar și frunze de mentă și praf de scorțișoară. Dacă vreți să vă păstrați fericirea, nu lăsați niciodată pe masă bucăți de pâine neconsumată.

De asemenea, aveți grijă să nu aruncați o bucată de pâine, chiar și uscată, ci o puteți da la păsări. Dacă observați că aveți pagubă de bani, puneți sare pe toate pervazurile din casă și lăsați așa până se rezolvă problema. Ulterior, o veți strânge cu mătura, nicidecum cu mâna, o veți pune într-un pachet și o veți duce departe de casă.

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top