Fii la curent!

Cum distrug bărbații familiile… Ce greșeli mari fac aceștia, fără să-și dea seama!

in Sfaturi by

Domnilor, vă plângeți că relația dumneavoastră de iubire nu mai e ca la început?

Dar oare v-ați gândit ce greșeli mari faceți și dumneavoastră?

Nu vă aruncați găina doar în curtea partenerei. Căsătoria e un lucru greu pentru fiecare dintre noi și trebuie să faceți împreună eforturi pentru a nu ne plictisi de persoana cu care trăim dar, mai presus de toate, trebuie să învățăm să ne asumăm greșelile.

Iată ce nu trebuie să facă un bărbat pentru a nu distruge dragostea femeii de lângă el.

Femeia ta are nevoie de atenție

De câte ori nu vi s-a reproșat domnilor, că nu știți să le dați atenție femeilor și vă pierdeți vremea cu tot felul de lucruri minore? Este unul din motivele care o face pe femeia cu care trăiți să se îndepărteze. Femeile sunt cele care le dau mereu curaj soților, dar oare de ce acest lucru nu se întâmplă și invers? Nu uitați domnilor că v-ați căsătorit cu aceste femei tocmai pentru că le-ați considerat niște femei inteligente.

Mai țineți minte cât de frumos era la începutul relației, când știați să-I faceți partenerei tot felul de surprize? Ați uitat total de romantism? Fiți cu băgare de seamă, că poate veni momentul când uită și partenera de dumneavoastră. Nu în ultimul rând, dragi domni, încetați odată cu critica chiar dacă este constructivă și niciodată să nu mai faceți comparații. Asta dacă nu vreți să rămâneți singuri.

Felicia Iederă

Loading...

Latest from Sfaturi

Go to Top