Fii la curent!

Cum îl vindecă mintea noastră, pe cel bolnav

in Sfaturi by

Si sculandu-Se din sinagoga, a intrat in casa lui Simon. Iar soacra lui Simon era prinsa de friguri rele si L-au rugat pentru ea. Si El, plecandu-Se asupra ei, a certat frigurile si frigurile au lasat-o. Iar ea, indata sculandu-se, le slujea. (Luca 4:38-39; pasaje corelate – Matei 8:14-15)

Cu ceva timp in urma, o femeie mi-a spus ca fiul ei avea febra mare si nu se mai astepta ca el sa traiasca. Doctorul i-a prescris doze mici de aspirina si i-a administrat un tratament antibiotic. Mama era implicata intr-un proces de divort si era extrem de agitata si tulburata emotional. Aceste emotii tulburi i-au fost transmise subconstient si copilului, iar acesta s-a imbolnavit.

Copiii sunt la mila parintilor si sunt controlati de , atmosfera mentala dominanta din jurul lor. Ei nu au atins inca varsta la care propria lor ratiune sa poata prelua controlul gandurilor, emotiilor si reactiilor la conditiile vietii. La sugestia mea, aceasta mama s-a decis sa se linisteasca si sa citeasca constant Psalmul 23, rugandu-se pentru ghidare, pentru pace si armonie cu sotul ei, transmitandu-i acestuia iubire, in loc de ura si resentimente. Mania si furia reprimata a mamei au ajuns sa fie resimtite de copil sub forma febrei sau a unei stari de excitatie a mintii.

Odata ce a reusit sa-si linisteasca mintea, ea a inceput sa se roage pentru fiul ei astfel: “Spiritul lui Dumnezeu este viata copilului meu. Spiritul nu are temperatura, nu este niciodata bolnav, nu are niciodata febra. Pacea lui Dumnezeu curge prin mintea si corpul copilului meu. Armonia, sanatatea,iubirea si perfectiunea lui Dumnezeu se manifesta acum prin mintea si corpul copilului meu. El este acum relaxat si linistit. Eu scot acum la iveala darul lui Dumnezeu din el si totul este bine.”

Ea a repetat rugaciunea de mai sus incet, in tacere si plina de iubire, timp de vreo 10 minute. A remarcat apoi o schimbare remarcabila la copilul sau, care s-a trezit, a cerut o jucarie si ceva de mancare. Temperatura i-a revenit la normal. Ce se intamplase? Febra a disparut la copil deoarece mama nu mai avea nicio stare febrila si nicio agitatie in mintea ei. Starea sa de pace, armonie si iubire a fost resimtita instantaneu de copil, astfel ca a aparut la el o reactie corespondenta. Ea si-a luat copilul de mana, biblic vorbind.

Mana reprezinta Puterea lui Dumnezeu

Cu ajutorul mainii, voi creati, modelati, dati forma si directionati. Ea este simbolul Puterii Creatoare a Inteligentei din noi toti. Femeia si-a inaltat copilul cu ajutorul mainii, in sensul ca a insuflat mintii ei ideea de sanatate, armonie si pace, iar Puterea lui Dumnezeu a raspuns pe masura. Sta in natura mintii profunde de a raspunde naturii gandului vostru. Cand mama si-a focalizat atentia asupra ideii de sanatate perfecta pentru copilul ei, Puterea lui Dumnezeu a fost canalizata prin punctul ei focar de atentie si astfel a aparut vindecarea.

Atunci cand Biblia vorbeste despre intrarea in casa lui Simon, se refera la ceea ce auziti. Cuvantul Simon inseamna a auzi, iar mama sotiei Iui Simon inseamna starea emotionala care urmeaza dupa ce ati auzit sau ati dat atentie la ceva. Daca sunteti tulburati de unele vesti sau daca deveniti foarte entuziasmati in mod nejustificat, trebuie sa va treziti sinagoga (mintea), adica trebuie sa contemplati Prezenta interioara, care satureaza fiecare atom al fiintei voastre. Trebuie sa certati febra sau starea de boala prin contemplarea Omniprezentei lui Dumnezeu. Aceasta este Stiinta Divina in actiune.

De mare pace se vor bucura toti cei care iubesc legea Ta si nimic nu-i va atinge.Si pe cand erau intr-una din cetati, iata un om plin do lepra; vazand pe Iisus, a cazut cu fata la pamant si I s-a rugat zicand: Doamne, daca voiesti, poti sa ma turatesti. Si intinzand £1 mana, S-a atins de lepros, zicand: Voiesc, fii curatat! Si indata s-a dus lepra de pe el. Iar Iisus i-a poruncit sa nu spuna nimanui, ci, mergand, arata-te preotului si, pentru curatirea ta, du jertfa, precum a oranduit Moise, spre marturie lor. (I.uca 5:12-14; pasaje corelate – Marcu 1:40-44)

Biblic vorbind, un lepros este o persoana care s-a separat de Sursa adevarata a vietii, prin ganduri eronate intretinute in mod constant. inseamna un om care se lasa guvernat de cele cinci simturi si este separat psihic si spiritual de Centrul sau divin. Starea de a fi lepros sau orice alta stare impura este rezultatul guvernarii celor cinci simturi, prin intermediul carora apar influentele fricii, superstitiilor si gandurilor eronate.

Si intinzand El mana, S-a atins de lepros, zicand: Voiesc, fii curatat!

Ati vazut oameni care intind mana deasupra multimii si se roaga pentru ei, dupa care apare vindecarea; acest lucru s-a tot petrecut din timpuri imemoriale. Uneori, lumea il priveste pe omul care practica intinderea mainii deasupra altora ca pe „un vindecator innascut”. Desigur, cu totii suntem „vindecatori innascuti”, din simplul motiv ca Prezenta vindecatoare a lui Dumnezeu se afla in toti oamenii.

Fiecare dintre noi o poate contacta prin gandurile sale. Ea raspunde tuturor. Principiul vindecator se afla si in caine, in pisica, in copac, in pasari. Ea este omniprezenta si reprezinta Viata din tot ce ne inconjoara. Exista grade diferite de credinta. Exista omul care, prin credinta, se vindeca singur de ulcer si altul care vindeca o boala profunda, asa-zis incurabila, a altei persoane. Este la fel de usor pentru

Prezenta vindecatoare sa vindece plaman tuberculos sau o taietura la deget. Nu exista mare sau mic in ochii lui Dumnezeu, care ne-a creat pe noi toti la fel cum nu exista greu sau usor. Omnipotenta se afla in toti oamenii. Rugaciunile celui care isi intinde mana asupra altuia apeleaza la cooperarea subconstientului; apare un raspuns si, in functie de cata credinta aveti, se realizeaza ceea ce doriti.

Aceasta este procedura de vindecare atat de mult discutata si respectata de-a lungul timpului. Iar Iisus i-a poruncit sa nu spuna nimanui. Este foarte intelept sa va retineti de la a spune oricui ca ati fost vindecat printr-o putere spirituala. Multi dintre prietenii vostri vor face remarci sceptice si defavorabile care v-ar putea submina credinta, facandu-va sa aveti indoieli si iata cum se pot duce beneficiile pe care le-ati obtinut prin rugaciunile celui care v-a vindecat si prin acceptarea voastra mentala.

Arata-te preotului

Atunci cand va rugati, voi sunteti preotul care-si ofera sacrificiul. Starea sau atitudinea de receptivitate fac legatura dintre invizibil si vizibil. Dorinta voastra este ofranda; va curatati si va purificati iertand pe toata lumea, dorindu-le sincer celor care v-au ranit toate binecuvantarile lui Dumnezeu: pacea, iubirea, bucuria si fericirea.

Curatandu-va mintea de toate impuritatile (imagini negative si ganduri distructive), va oferiti darul (dorinta) lui Dumnezeu, cautand sa fiti una cu idealul vostru. Lasati-va absorbiti in bucuria auzirii vestilor bune sau bucuria raspunsului la rugaciune; in acest fel, va disparea starea cea veche si se va naste una noua. Daca vreti sa va vindecati trupul,incepeti sa va ganditi la Prezenta vindecatoare a lui Dumnezeu, care este in voi. Cele cinci simturi externe vor fi astfel orientate catre interior si se vor focaliza pe sanatate si armonie.

Toata atentia voastra trebuie sa fie indreptata catre procesul de vindecare si de pace a mintii. Forta creatoare a Celui Atotputernic curge prin punctul focar al atentiei. Veti simti raspunsul din partea Lui cum curge prin voi. Prezenta vindecatoare strabate fiecare atom al fiintei si astfel veti fi imbogatiti spiritual. Daca este mereu in comuniune constienta cu Divinul, omul devine din ce in ce mai spiritual. Are loc o stare de expansiune a intregii fiinte. Trezirea spirituala il transforma, il innoieste, astfel ca toata fiinta noastra va fi revitalizata si reincarcata.

Dr. Alexis Carrel evidentiaza in lucrarea Omul, acest necunoscut,efectele miraculoase produse de rugaciune. El citeaza un caz in care o rana canceroasa s-a redus la o cicatrice, in fata ochilor sai. isi aminteste ca a vazut leziuni care se vindecau in cateva secunde si simptome patologice care dispareau in cateva ore. in acele cazuri, se realiza o activare extrema a procesului de reparare organica.

Aceste vindecari de tumori, arsuri etc. se datorau tocmai acestei Puteri Vindecatoare din noi. Dumnezeu, sau Inteligenta Infinita, este singurul vindecator, singura putere. Atunci cand invocam acesta Prezenta din noi, oferindu-I suprema recunoastere, fiind convinsi ca Puterea Vindecatoare ne satureaza mintea si trupul, noi primim un aflux corespunzator de Putere Vindecatoare, care patrunde in fiecare atom, cicatrizand ranile si vindecandu-ne.

Corpul nostru incepe sa functioneze armonios; structura sa atomica si moleculara este transformata din nou, apropiindu-se din ce in ce mai mult de cea din Centrul Divin al fiintei noastre; astfel, constatam ca este adevarata afirmatia- Atunci, in trupul meu il voi vedea pe Dumnezeu. Atunci cand Biblia spune: Cautati sa va curatati, dupa cum a oranduit Moise, trebuie sa interpretati cuvantul Moise ca fiind Legea – calea prin care functioneaza mintea voastra profunda.

Pe masura ce va creati tipare noi de gandire si va afirmati binele, mintea voastra profunda (Legea) raspunde in mod automat acestor tipare si vizualizarii mentale, dupa care urmeaza vindecarea. Legea nu pastreaza niciun pic de ranchiuna, nu mai mult decat legea electricitatii. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conformati principiului electricitatii si rezultatele vor aparea. Poate ca n-ati folosit corect principiul pentru a obtine curent timp de vreo 50 de ani; dar in momentul in care veti urma procedura corecta, veti obtine curent.
Si iata niste barbati aduceau pe un pat un om care era slabanog si cautau sa-l duca inauntru si sa-l puna inaintea Lui. Dar negasind pe unde sa-l duca, din pricina multimii, s-au suit pe acoperis si, printre caramizi, l-au lasat cu patul in mijloc, inaintea lui Iisus. Si vazand credinta lor. El le-a zis: «Omule, iertate iti sunt pacatele tale». (Luca 5:18-20; pasaje corelate – Marcu 2:3-5) «Tie iti poruncesc: Scoala-te, ia patul tau si mergi la casa ta.» (Luca, 5:24)

Imi amintesc de un caz de paralizie insotita de trepidatii, care a fost tratat acum cativa ani. Barbatul ajungea la un moment dat sa nu-si mai poata misca picioarele. Se instala panica si el incremenea intr-un loc, uneori chiar in mijlocul unei strazi aglomerate. Aceasta stare de teama constanta, de panica si presimtiri rele il distrugeau cu incetul. in acest caz, a fost adoptata urmatoarea procedura: primul pas a fost scoaterea lui din starea in care se afla. Dupa incheierea unui acord rapid cu adversarul, i s-a spus sa nu mai continue starea de conflict, de teama si de panica, deoarece acestea sunt raspunzatoare pentru conditia fizica pe care o are.

El a recunoscut fata de sine ca acea stare este prezenta, ca reprezinta o problema si ca nu ar trebui s-o mai continue. Si si-a spus siesi: “Am de gand sa neg ce e mai rau si sa ma reintorc catre Cel puternic, de unde am venit.” Reintors catre Prezenta lui Dumnezeu, care l-a creat, care a stiut ce trebuie sa faca. Aceasta Prezenta Vindecatoare este omniprezenta, omniscienta si omnipotenta. El s-a pus in rezonanta cu Infinitul, constientizand ca Prezenta Vindecatoare patrunde in fiecare atom al fiintei si curge prin el ca armonie, sanatate, pace, bunastare si perfectiune.

Pe masura ce si-a umplut mintea cu aceste adevaruri eterne, el s-a transformat complet, ajungand sanatos si armonios. Modificandu-si gandurile, el si-a modificat trupul, deoarece corpul este o reflexie a mintii. O povestire din Biblie spune ca oamenii au adus cu ei un pat in care zacea un barbat paralizat. Patul in care sta intins un om reprezinta propria sa minte. El sta intins acolo plin de frica si indoieli, de condamnare. vinovatie_si superstitie. Astfel de ganduri paralizeaza mintea si corpul.

In Marcu 2:1-12, unde intalnim o varianta usor diferita a aceleiasi povesti, se spune ca omul fusese purtat de alti patru. Numarul patru reprezinta lumea manifestata, manifestarea obiectiva a starilor subiective de constiinta. Patru inseamna sfarsit, rezultatul final, completarea unui ciclu de constiinta, negativ sau pozitiv.

A pacatui inseamna a pierde contactul cu sursa sanatatii

Ni s-a spus ca Iisus (constiinta Puterii lui Dumnezeu) l-a vindecat prin iertarea pacatelor lui. A pacatui inseamna a pierde contactul cu sursa sanatatii. fericirii si pacii. Ne putem ierta pe noi insine prin identificarea noastra mentala si emotionala cu idealul pe care-l avem si, continuand sa procedam astfel vom crea in noi o convingere noua. De asemenea, noi mai pacatuim atunci cand gandim negativ sau cand purtam ganduri de ura, de condamnare, resentiment sau tagama fata de o alta persoana.

Daca noi credem ca exista vreo putere care s-ar putea masura cu Puterea lui Dumnezeu inseamna, de asemenea, ca pacatuim, deoarece coabitam mental cu raul, atragand in felul acesta catre noi tot felul de calamitati, necazuri si pierderi. Pacatuim daca deviem sau ne indepartam de la scopul pe care ni l-am propus in viata, care ar trebui sa fie intotdeauna pacea, armonia, intelepciunea si sanatatea perfecta. Daca ne complacem intr-o imaginati morbida si in ganduri distructive ne tulburam fericirea si ne indepartam de viata implinita pe care ne-o doream.

Iisus l-a iertat pe paralitic, spunandu-i: Ridica-te si, ia-ti patul, ceea ce inseamna ca Adevarul sau Dumnezeu nu judeca si nu condamna niciodata. Absolutul nu judeca – toate judecatile sunt oferite fiului. Toti oamenii sunt fiii lui Dumnezeu. Mintea voastra este fiul sau vlastarul Spiritului; cu aceasta minte voi puteti cere, alege, selecta si ajunge la niste concluzii si decizii. Daca veti gresi in judecata pe care o faceti si in decizia pe care o luati, veti experimenta reactia automata din partea mintii voastre subconstiente. Mintea voastra va poate ierta intotdeauna, deoarece noua vizualizare mentala si gandurile minunate vor da rezultate corespunzatoare. Ea va va ierta de fiecare data; iata de ce numim aceasta Iubirea lui Dumnezeu sau Mila lui Dumnezeu.

Paraliticul nu poate fi vindecat pana cand pacatele sale nu sunt anulate. Dar odata ce starea interioara a mintii se schimba prin contactul cu Puterea Vindecatoare, el se poate ridica, datorita acestei Puteri Unice si nu mai este nevoie sa fie purtat de cei patru oameni, simbol al credintelor lumesti si al impregnarilor eronate de tot felul. Schimbarea exterioara se conformeaza trezirii interioare, spirituale.

Fiindca n-aveau pe unde sa-l duca inauntru, din pricina norodului, s-au suit pe acoperisul casei. Norodul, sau multimea, se refera la acuzatorii mentali ai omului: frica, autoinvinovatirea.. remuscarea si condamnarea. In clipa cand realizeaza ca Adevarul (Dumnezeu sau Legea vietii) nu condamna niciodata, va inceta si el sa se condamne si se va ierta pe sine. Atunci, in loc sa mai stea intins in patul credintelor false si al fricilor de tot felul, el se va ridica, prin contactul sau cu Puterea infinita, vizualizandu-si si maginandu-si sanatatea perfecta si bunastarea generala.

Trebuie sa mergeti pe acoperis, daca vreti un raspuns la rugaciunile voastre. Trebuie sa va catarati. Trebuie sa faceti aceasta, amintindu-va tot timpul de Puterea infinita a lui Dumnezeu si de credinta voastra in ea. Noi urcam cu ajutorul credintei; ne ridicam deasupra problemelor noastre cu ajutorul aripilor credintei si imaginatiei controlate. Credinta inseamna sa privim in sus la Cel Unic, oferindu-I supunerea, devotiunea si loialitatea noastra. Adevarul inseamna sa mergem mereu intr-o directie unica, stiind ca Marele Medic este in interiorul nostru, ca El ne vindeca chiar acum si ca nu exista nimic care sa I se poata opune sau sa-L poata contracara in vreun fel. Frica nu este altceva decat o aglomerare de umbre sinistre, ireale si fara nicun suport.

Se spune ca ei s-ar fi urcat pe acoperis si au lasat pe paralitic in jos, in fata lui lisus. Aceasta inseamna ca atunci cand il contemplati pe Dumnezeu sau Prezenta Lui sfanta, sunteti inaltati, mintea va este deschisa si receptiva si lasati ideea voastra de sanatate perfecta sa patrunda catre nivelele subliminale din voi. Ideea de lisus inseamna ca Dumnezeu este salvatorul, acel EU SUNT din voi, care primeste toate impregnarile convingerilor voastre si raspunde in conformitate.

Daca veti sparge acoperisul unei case, veti putea vedea cerurile de deasupra, soarele, luna si stelele. Nu lasati ca presiunea gandurilor voastre lumesti sa va impiedice vindecarea. Daca persoana iubita este bolnava, deschideti acoperisul mintii voastre si lasati sa intre Lumina Vindecatoare, inchinati-l pe cel iubit lui Dumnezeu si constientizati ca el este chiar acum scufundat in Omniprezenta Divina. Vedeti-l asa cum ar trebui sa fie, stralucitor, fericit si liber. Credeti cu putere ca tot ceea ce este adevarat pentru Dumnezeu este adevarat si pentru persoana iubita. Daca veti continua sa procedati astfel, cel iubit se va ridica din patul durerii, al nefericirii si suferintei si va pasi pe calea glorioasa catre Dumnezeu.

Iar in alta sambata, a intrat El in sinagoga si invata. Si era acolo un om a carui mana dreapta era uscata. Dar carturarii si fariseii il pandeau de-l va vindeca sambata, ca sa-I gaseasca vina. insa EI stia gandurile lor si a zis omului care avea mana uscata: Scoala-te si stai la mijloc. El s-a sculat, si a stat. (Luca 6:6-8)Si privind imprejur pe toti acestia, i-a zis: intinde mana ta. Iar el a facut asa si mana lui s-a facut sanatoasa ca si cealalta. (Luca 6:10; pasaje corelate – Marcu 3:3-5)

Elsie H. Salmon, sotia unui misionar din Africa de Sud, povestea in cartea ei El vindeca azi despre un copil care avea mana stanga deformata. Trei degete lipseau, iar in locul lor erau doar niste cioturi micute. Dupa rugaciune, a vazut cu ochii ei cum degetele cresteau si mana devenea intreaga. Ea a mai declarat ca nu a existat nicio urma de indoiala in mintile celor care erau prezenti la acest eveniment cum ca mana chiar se forma acolo, pe loc.

Nu ar trebui sa privim acest lucru ca fiind ceva miraculos sau supranatural. Trebuie sa incepem sa realizam ca Puterea Creatoare, care formeaza, modeleaza si da forma corpului, poate face cu siguranta sa creasca o mana, un picior sau sa repare un ochi. La urma urmei, de unde provin organele corpului nostru? Daca ati confectionat o cutie frigorifica, nu mai stiti apoi cum s-o reparati sau daca se strica nu puteti sa-i inlocuiti componentele ori sa le adaugati pe cele lipsa?

Cand Iisus a spus: intinde-ti mana, trebuie sa priviti aceasta ca pe un proces care se petrece in propria voastra constiinta. Voi sunteti Iisus in actiune, atunci cand constientizati ca implinirea dorintei voastre va salveaza de orice situatie grea. Atunci mintea constienta si cea subconstienta cad de acord asupra implinirii dorintei sau rugaciunii voastre, iar voi sunteti Iisus sau omul spiritual in actiune. Cand nu mai exista nici o contradictie launtrica, inseamna ca ati ajuns la un acord, sunteti Iisus Christos in actiune. Iisus reprezinta ratiunea voastra iluminata, iar Christos inseamna puterea si intelepciunea care rezida in Sinele vostru.

Increderea lui Elsie H. Salmon in Puterea Creatoare a lui Dumnezeu de a reconstitui mana unui copil a determinat procesul efectiv prin care mana a crescut din nou. Credinta ei a fost salvatorul sau Iisus al ei personal. Ea era constienta de realitatea pentru care se ruga si stia ca natura Inteligentei infinite este aceea de a raspunde pe masura.

In interpretarea ezoterica corecta a Bibliei, trebuie sa se inteleaga ca principiile sunt personificate in fiinte umane, pentru a exprima si a portretiza totul mai viu si mai puternic. Sau nu va cunoasteti voi singuri bine ca Hristos Iisus este intru voi? Afara numai daca nu sunteti netrebnici. (Corinteni II, 13:5)

Oricum, nu trebuie sa luam povestea omului cu mana in sensul literal. Mana este un simbol al puterii, al directiei, al eficientei. Cu mana modelati, creati, proiectati. Mana Celui Atotputernic inseamna Puterea creatoare a lui Dumnezeu focalizata sau directionata asupra unui obiect. Simbolic, orice om are o mana uscata atunci cand are un complex de inferioritate, cand se simte vinovat, neintegrat sau cand se considera un invins. Un asemenea om nu actioneaza eficient si nu manifesta toate puterile cu care l-a inzestrat Dumnezeu.Noi ne intindem mana atunci cand ne eliberam puterile ascunse si devenim canale pentru Iubirea Divina, pentru Lumina, pentru Adevar si Frumusete.

Si mana i s-a facut sanatoasa ca si cealalta inseamna, crearea unei personalitati sanatoase, fericite, echilibrate si intregite. Numerosi oameni sunt bolnavi, nefericiti, nesatisfacuti, inapti si ineficienti. Atitudinea lor asupra vietii este cu totul gresita; mai mult, munca lor este nesistematizata si de proasta calitate. Lor nu le canta inima cand muncesc Ori de cate ori va veti orienta cu incredere catre Puterea lui Dumnezeu din interior, fiind convinsi ca sunteti ghidati si directionati de aceasta Lumina interioara si ca va puteti; exprima pe voi insiva pe deplin, veti deveni automat un canal divin si veti realiza doar actiuni minunate.

Visele, ambitiile, idealurile, planurile si telurile multor oameni sunt slabe si raman cantonate in minte, deoarece ei nu stiu cum sa le puna in practica. Conditiile exterioare si lumea exterioara neaga dorintele lor. Necunoscand legile mintii si nestiind cum sa se roage eficient, ei vor descoperi ca ideile lor minunate mor in minte imediat ce se nasc, aceasta conducandu-i la frustrare si nevroza. Daca veti privi in jurul vostru, in birou sau in intreprinderea unde lucrati, veti vedea multi oameni cu o mana uscata. Ei stagneaza sau am putea spune ca mor incet. Viata este progresiva, viata inseamna crestere. Desfasurarea si creativitatea noastra sunt nesfarsite. Noi facem sa ni se usuce mana (abilitatea noastra de a realiza si implini lucruri minunate) atunci cand spunem: “Daca as fi avut creierul sau bunastarea materiala a lui Joe, relatiile lui, as fi putut si eu sa devin cineva. Dar asa, uitati -va la mine. Sunt un nimeni. M-am nascut fara avantaje. Trebuie sa ma multumesc cu ceea ce am. Mana mea e uscata.”

Acesta este modul in care se justifica multi oameni. Ei se subapreciaza si se retrogradeaza singuri. Lichidati si eradicati din mintea voastra teama, indoiala si rea-vointa. Aveti deplina incredere in Dumnezeu, lasati-va descoperiti cu totul si spuneti din suflet si cu umilinta: “Pot sa fac orice cu ajutorul Puterii lui Dumnezeu si a Constiintei care ma intareste,ma ghideaza si ma directioneaza ” Priviti apoi minunile,care vor aparea. intindeti-va mana prin largirea conceptiilor sau a propriilor estimari.

Tintiti sus, inaltati-va privirea , realizati ca veti merge intotdeauna intr-acolo unde este viziunea voastra. Veti intinde mana atunci cand veti avea in minte o imagine clara si puternica despre ceea ce vreti sa obtineti. Faceti aceasta cu credinta ca intelepciunea lui Dumnezeu va realiza acel lucru si veti vedea ca ea se manifesta pe ecranul spatiului. Veti fi multumiti pentru o vreme. Apoi, va aparea o “nemultumire” divina care va va mobiliza, facandu-va sa tintiti si mai sus, tot mai sus, catre infinit.

A intinde mana, atunci cand acest lucru este foarte bine inteles psihologic, reprezinta filozofia cea mai sanatoasa, mai simpla si mai minunata pe care orice om o poate avea.
Astfel, va zic voua : acum,intindeti mana.

Joseph Murphy

Loading...

Latest from Sfaturi

Go to Top