Fii la curent!

Cum îți calculezi culoarea numelui și ce semnificație are!

in Sfaturi by

Afla care este CULOAREA NUMELUI tau si ce spune despre tine. Vei avea o mare SURPRIZA – Ce spune despre tine culoarea numelui tau

Aura ta are o culoare dominanta care se reflecta si asupra numelui tau, in functie de literele pe care le contine. Afla care este culoarea numelui tau si ce mesaj transmite despre tine celor din jur, scrie revistasufletului.ro.

Urmareste tabelul de mai jos, scrie-ti numele cu litere mari pe o foaie si sub fiecare litera trece cifra corespondenta din tabel. Aduna toate cifrele, iar daca obtii un rezultat din 2 cifre, aduna-le din nou. La final, trebuie sa ai un singur numar si acela iti va arata care este culoarea numelui tau.

Este simplu sa afli culoarea numelui tau

Exemplu:

A L E X A N D R A = 1+3+5+6+1+5+4+9+1 = 35;

3 + 5 = 8

Culoarea numelui Alexandra este 8, adica ROZ.

Ce spune culoarea numelui despre tine

Rosu – esti o persoana placuta, amabila si binevoitoare; esti gata sa faci orice pentru familia ta; esti generoasa si ai o inima mare; pentru prietenii tai esti un sprijin valoros si toti te apreciaza.

Portocaliu – esti foarte echilibrata si reusesti sa iti mentii pacea interioara pana si in momentele dificile; ai un farmec anume, esti atragatoare si plina de resurse; atragi atentia asupra ta si toti cei care te cunosc se simt bine alaturi de tine.

Galben – esti optimista si le dai speranta celor din jur, ajutandu-i sa gandeasca pozitiv; iti pastrezi mereu veselia si increderea, beneficiezi de o intuitie puternica si stii sa alegi intotdeauna ce e bun pentru tine.

Verde – culoarea numelui tau arata despre tine ca beneficiezi de un echilibru perfect intre starea fizica si cea mentala; esti o fire practica, pragmatica si pozitiva; esti hotarata, stii ce vrei si iti mentii deciziile pe care le iei; esti nascuta sa fii un bun lider si multe persoane au incredere in tine.

Albastru – esti o optimista incurabila! Mereu gasesti puterea interioara de a trece peste greutati cu capul sus si fara traume; iubesti cu generozitate, oferi ajutor la nevoie si pastrezi un echilibru ideal intre ceea ce poti face si ceea ce poti avea.

Indigo – ai o pofta de viata incredibila, esti pregatita oricand de experiente noi si te daruiesti in dragoste cu toata pasiunea; dar esti si inteleapta si rabdatoare, te feresti de riscuri si nu te lasi pacalita de iluzii; ai nevoie de succese si victorii si muncesti mult pentru ele.

Violet – esti bine organizata, ai o inteligenta vie si iti place sa iti calculezi fiecare pas; muncesti mult pentru a ajunge unde iti doresti si te feresti de imprudente; poate ca unii te considera prea serioasa si plictisitoare, dar tu stii exact ce vrei de la viata.

Roz – culoarea numelui tau poate fi romantica si visatoare, dar tu nu esti deloc cu capul in nori; ai un spirit viu, esti independenta si sigura pe tine, esti vesela si optimista; singurul defect este ca uneori esti egoista, dar te corectezi la momentul potrivit.

Auriu – radiezi iubire, bucurie si veselie; esti generoasa, onesta si foarte atenta cu cei din jurul tau; ai face orice sa ii ajuti pe cei din jur, chiar daca iti lasi deoparte interesele tale.

Latest from Sfaturi

Go to Top