Fii la curent!

Cum îți dai seama că ai de-a face cu un om rău! Oricât s-ar preface, acesta e semnul care îl dă de gol

in Sfaturi by

Cu siguranta ai observat ca exista persoane bune si persoane rele, dar de cele mai multe ori este nevoie sa te convingi de aceste lucruri prin fapte si dovezi clare. Totusi, care sunt semnele ce arata ca ai de-a face cu un om rau?

De cele mai multe ori, intuitia joaca cel mai important rol atunci cand vine vorba de a cunoaste o femeie sau un barbat. Exista si semne clare ce pot da de gol o persoana rea.

Primul si cel mai important semn este acela ca nu te simti calm sau relaxat in preajma respectivului individ. Probabil ca intuitia iti transmite un semnal de alarma ca energia din preajma ta este una negativa.

Un alt semn ce arata ca este o persoana rea este bucuria cu care savur3aza ghinionul altora. Acest lucru poate demonstra ca este foarte posibil ca si in cazul tau sa faca acelasi lucru, scrie stiriactuale.net.

Persoanele rele isi stapanesc greu nervii, sunt impulsive si cu greu se controleaza in situatii tensionate. Nu rateaza nicio ocazie ca sa arunce ironii sau rautati, ba chiar savur3aza reactiile de suparare ale celor din jur.

O persoana rea minte des si nu prea se tine de promisiunile facute. Si mai mult decat atat, poate avea tendinta sa te controleze in plan psihic. Nu isi asuma responsabilitati, nu prea are prieteni si este plina de prejudecati si manipul3aza.

Ai grija la toate aceste semne ce pot arata ca ai de-a face cu o persoana rea!

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top