Stay tuned

Cum să faci o budincă de macaroane… Te vei bucura de gustul ei exact cum o făceai în copilărie!

in Rețete by

Cu toții ne amintim de dulciurile pe care le consumam cu atâta drag în copilărie. Ce ar fi dacă am încerca o budincă de macaroane așa cum o făcea bunica? Nimic nu se compară cu gust unic, care ne face să visăm că suntem din nou fără probleme.

Iată o rețetă care nu dă niciodată greș…

Mod de preparare

Pentru obținerea acestei minunate budinci aveți nevoie de următoarele ingrediente: 450 g paste, 450 g brânză de vaci, 3-4 ouă, 120 g de unt, un praf de sare, 4 linguri cu zahăr tos. Fierbeți macaroanele citind cu atenție indicațiile. Ulterior, împărțiți untul în două părți egale. Jumătate lăsați să se topească, iar cealaltă jumătate va fi folosită pentru ca mai târziu să tapetați tava.

Observați când pastele sunt aproape gata, scurgeți foarte bine de apă, apoi dați printr-un jet de apă rece. Aprindeți cuptorul. Bateți foarte bine ouăle și amestecați-le cu untul topit și celelalte ingrediente, apoi adăugați macaroanele. Tapetați bine tava cu unt și turnați compoziția uniform. Lăsați la cuptor aproximativ 40 de minute. Scoateți din cuptor, lăsați puțin să se răcească și presărați zahăr pe deasupra pentru a se forma o crustă dulce și crocantă. Cu acest preparat veți retrăi bucuria copilăriei.

Felicia Iederă

Latest from Rețete

Go to Top