Fii la curent!

Cum să nu te mai lași călcat în picioare. Sfaturi utile de la Lidia Fecioru ca să devii mai puternic

in Sfaturi by

Lidia Fecioru te invata cum sa devii mai puternic si sa nu te lasi calcat in picioare…

Lidia Fecioru a dezvaluit, recent, mai multe sfaturi pentru a deveni un om mai puternic, dar si lucrurile pe care nu trebuie sa le mai facem de acum inainte.

– nu trebuie sa vorbim la locul de munca de problemele medicale. Asa apar zvonurile.

– nu trebuie sa vorbim la munca niciodata despre un alt eventual job. Multi ar putea sa iti creeze disconforturi si sa ajungi sa pierzi locul de munca dar si oportunitatile.

– trebuie sa ne descoperim dorintele.

– terbuie sa invatam sa spunem NU. Trebuie sa spunem parerea noastra ferma.

– nu trebuie sa ne subestimam.

Iata in continuare ce mai spune doamna Lidia fecioru despre destinul fiecarei persoane…

Fiecare dintre noi avem parte de un destin anume pe care il primim prin familia noastra de origine. Dar ce se intampla cand incercam sa ajutam pe cineva fara ca acesta sa doreasca? Preluam din destinul acestuia, iar ca urmare a acestui lucru putem avea probleme mari in viata.

Destinul se afla in mana noastra

Traditia populara spune ca orice lucru pe care-l facem ne este destinat. Potrivit parintelui Staniloaie, “Destinul omului nu se desfasoara influentat numai de factori materiali si biologici sau carmuit numai de vointa proprie, ori a celorlalti oameni, ci asupra lui stau aplecate in fiecare clipa puterile cerului, cat si ale iadului, incercand sa-l inraureasca in sensul urmarit de ele. Omul nu e farama uitata in spatiul lumii, ci tot ce exista ii poarta un palpitant interes.

Insemnatatea omului se arata nu numai prin faptul ca a fost creat dupa chipul lui Dumnezeu, ci si pentru aceea ca in jurul fiecarui ins si pentru fiecare se da o neintrerupta lupta nevazuta. In jurul fiecarui om e concentrata intreaga existenta creata si necreata, vazuta si nevazuta”.

Orice om are libertatea sa aleaga

De asemenea, Biblia spune ca orice om are libertatea sa aleaga in viata ce vrea sa faca, apoi sa suporte consecintele. In consecinta, destinul se afla in mana noastra, in dreptul nostru de a alege.

Ce se intampla atunci cand ajutam pe cineva care nu ne-a rugat sa facem acest lucru? Preluam din destinul acestuia, iar acest lucru este foarte periculos, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru:

“Noi am pornit la drum si ne opreste cineva si obligatoriu pe drum se intampla ceva. Vorbeam de accidente si cand se sting multi oameni este vorba de karma colectiva. Karma colectiva inseamna ca unul din ei, care a fost in conjunctura, cu siguranta avea acest destin, sa se stinga intr-un accident tra gic. (…) Oamenii trebuie sa inteleaga ca noi platim totul. (…) Nu trebuie sa trecem niciodata bariera, in nicio situatie, iar lucrurile trebuie sa ramana simple, daca cineva are nevoie de tine, iti va cere ajutorul. Poti chiar sa le spui asta celor din apropierea ta si anume ca vei fi acolo daca au nevoie de tine, dar nu vei intra niciodata nepoftit in viata lor”.

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top