Fii la curent!

Cum va fi vremea de Florii… Ieșim sau nu la iarbă verde. Anunțul meteorologilor

in Meteo by

Reprezentantii Autoritatii Nationale de Meteorologie anunta ca debutul Sarbatorilor Pascale va fi unul in care vremea va tine cu noi.

In BUCURESTI Vremea de Florii va fi una in incalzire, anunta meteorologii.

In Banat si Crisana, media zilnica va fi de 18-19 grade Celsius. Cele mai scazute temperaturi, de 5, 6 grade Celsius, se vor inregistra noaptea si dimineata.

Dupa o perioada cu temperaturi scazute, va iesi soarele si in Transilvania, unde meteorologii anunta temperaturi de 16-17 grade ziua si 1, chiar doua grade in diminetile de 20, respectiv 21 aprilie 2019.

In Maramures, se estimeaza 16-17 grade Celsius ziua, iar dimineata, termometrele vor arata maxim 4 grade Celsius, informeaza meteoromania.ro.

Moldovenii vor fi cei mai fericiti, pentru ca aici soarele va straluci cu putere. Incepand cu data de 16 aprilie si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani se va reveni treptat la un regim termic normal, astfel incat media maximelor termice urmand sa atinga valoarea de 17 grade pe 20 si 21 aprilie. Dimineata vor fi temperaturi de 4-5 grade Celsius.

Incepand cu ziua de maine, media temperaturilor maxime urmeaza sa atinga 9 grade Celsius, iar pana de Florii ea va ajunge la 15-16 grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa in jurul valorilor de 6…7 grade Celsius.

Vremea din Muntenia se va incalzi. Daca maine cele mai ridicate temperaturi nu vor depasi valoarea de 11 grade Celsius, pana pe 21 aprilie se estimeaza ca vor ajunge la 18-19 grade. Temperaturile minime vor ajunge pana la 5 grade.

Pe 20 si 21 aprilie, in Oltenia, media maximelor termice urmeaza sa atinga valoarea de 18 grade. Cele mai mici temperaturi vor fi de 4… 5 grade.

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Facem precizarea ca valorile termice vor fi decat cele specific acestui interval in cea mai mare parte a tarii dar, mai ales, in regiunile estice si sud-estice.

Latest from Meteo

Go to Top