Stay tuned

Cum va fi vremea de Florii. Meteorologii au făcut primul anunț

in Meteo by

Se spune ca asa cum va fi vremea in ziua de Florii, la fel se va intampla si in prima zi de Paste! ANM a emisi deja prognoza, sa speram ca nu se schimba…

Daca te intrebi cum va fi vremea de Florii in 2019, specialistii ANM au facut deja o prognoza meteo pentru aceasta data. Floriile vor pica anul acesta intr-o duminica, pe data de 21 aprilie. De asemnea, Pastele se sarbatoreste pe 28 aprilie.

Vremea de Florii 2019 in Banat

Pentru saptamana ce urmeaza, vremea se va raci in mod treptat. Asadar, de la temperaturi maxime de 19 si 21 de grade, vor urma scaderi. Media temperaturilor maxime pentru data de 14 aprilie se va situa in jurul a 12-13 grade Celsius. Pana pe 17 aprilie, temperaturile vor mai creste cu doar 2 sau 3 grade.

In intervalul zilelor de 20 si 21 aprilie, adica si in duminica de Florii, vor fi inregistrate minime in scadere, de 2-3 grade Celsius fata de normalul perioadei, ploi pe arii restranse, cer partial noros.

Vremea de Florii 2019 in Crisana

In aceasta saptamana, vremea se va raci semnificativ si in zona Crisanei. Temperaturile vor continua sa scada, pana la valoarea de 12 grade Celsius, de la maxime cuprinse intre 19 si 21 de grade.

Totodata, pana pe 17 aprilie, specialistii ANM au estimat ca media va creste doar cu 1 sau 2 grade. Spre finele celei de-a doua saptamani, se va reveni la un regim termin normal, iar termometrele vor arata chiar 18 sau 19 grade!

Pana de Florii, temperatura va fi in continua crestere. Astfel ca, in intervalul 20 si 21 aprilie, ne putem astepta la valori mai mari cu 5 sau 6 grade. Cerul va fi in mare parte senin, fara precipitatii anuntate.

Vremea de Florii 2019 in Maramures

Vremea se va raci in mod treptat, iar de la 19 sau 20 de grade se poate ajunge chiar la o prognoza de 11 grade Celsius. Spre sfarsitul saptamanii urmatoare, se estimeaza ca temperaturile vor creste la loc, asa cum este normal pentru aceasta perioada.

De aceea, va fi inregistrata o maxima de 18 grade. In diminetile de 20, dar si 21 aprilie, se va inregistra o crestere cu 3 sau 4 grade. Vor exista si precipitatii sub forma de ploaie, pe arii restranse.

Si in Transilvania vremea se va raci in primele trei zile de prognoza, pana la 11 grade. De asemenea, dupa 15 si 16 aprilie vor fi inregistrate cresteri termice, pana la revenirea la valorile normale de 16 sau chiar 17 grade, spre sfarsitul saptamanii. De Florii, vremea va fi frumoasa, in general, cu cer in mare parte senin.

Vremea de Florii 2019 in Moldova

Procesul de racire a vremii va fi resimtit si in zona Moldovei. Vor exista scaderi ale mediei termice de la 19 grade, la doar 10 grade Celsius! Din data de 16 aprilie, si pana la finele celei de-a doua saptamani vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada de primavara.

Valorile din termometre vor inregistra cresteri de pana la 17 grade, pe datele de 20 si 21 aprilie, cand pica Floriile. Vremea va fi frumoasa, in general, de Florii, fara precipitatii anuntate.

Vremea de Florii 2019 in restul tarii

Temperaturile medii din aer se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada din an. Pana pe 15 aprilie vor fi ceva mai ridicate in nord-vestul Romaniei. Mai mult, pana pe 17 aprilie, la nivelul intregii tari se vor inregistra valori ceva mai scazute, dar vremea se va imbunatati dupa aceasta data, pana de Florii, potrivit celor de la a1.ro.

In Capitala, de Florii, vremea se anunta frumoasa, cu un cer predominant senin. Temperaturile vor fi incadrate intre 18 si 21 de grade Celsius, cu vant care va sufla slab, pana la 25 kilometri pe ora.

Latest from Meteo

Go to Top