Fii la curent!

Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână. Temperaturile de primăvara se întorc, dar nu peste tot!

in Meteo by

Meteorologii au in continuarea vesti nu foarte bune despre evolutia vremii in Romania. Abia sambata vom primi ceva mai multe grade in termometre.

Vremea se va mentine usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, potrivit ANM.

Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate ziua in regiunile nordice, iar noaptea si in cele estice, dar numai izolat vor fi precipitatii, predominant ploi, iar in Carpatii Orientali va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est, sud-est si la munte. Dimineata si noaptea, local, se va produce bruma.

VREMEA IN TOATA TARA

Vineri

Vremea va fi in continuare usor mai rece decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in regiunile estice, unde numai izolat va ploua slab, iar la munte va fulgui trecator. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -5 si 5 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, se va produce bruma.

Sambata

Vremea se va incalzi si va deveni normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in estul si sud-estul tarii, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 18 grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice, iar cele minime se vor situa intre -3 si 7 grade. Dimineata, dar mai ales noaptea, izolat va fi ceata, iar in estul Transilvaniei se vor mentine conditiile de bruma.

Duminica

Vremea va deveni usor mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate in sud si sud-est, unde numai izolat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -3 si 7 grade. Dimineata si noaptea izolat va fi ceata, iar in estul Transilvaniei se vor mentine conditiile de bruma

VREMEA IN BUCURESTI 29-31 MARTIE

Vineri

Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 10…11 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de bruma.

Sambata

Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 13…15 grade, iar cea minima de 4…5 grade.

Duminica

Regimul termic nu va suferi modificari semnificative, iar temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice inceputului de luna. Cerul va fi predominant senin, iar vantul va sufla slab si moderat. In zonele joase de relief, va fi ceata dimineata. Temperaturi de pana la 20 de grade Celsius.

Latest from Meteo

Go to Top