Fii la curent!

Dan Negru, supărat pe afirmațiile făcute de Simona Halep, Ion Țiriac și Naționala U21: “Nu suntem mici! Doar neputincioși”

in Știri by

Prezentatorul tv Dan Negru a fost foarte deranjat de afirmatiile pe care le-a tot auzit in aceasta vara, la diverse persoane publice, conform carora tara noastra este mica pentru performante mari. Realizatorul tv a facut o postare pe Facebook in care a argumentat de ce este gresit sa consideram ca nu meritam sa avem performante demne de consemnat in istoria sportului mondial.

“Tiriac, Halep, juniorii Under 21… pe toti i-am auzit spunand vara asta ca suntem o tara mica pentru performante mari. Si totusi n-au dreptate! Nu suntem o tara mica! Om fi neputinciosi dar nu mici! […] Nu-mi place scuza pe care am auzit-o toata vara, de la Euro Under 21 pana la Wimbledon“, a scris Dan Negru pe reteaua de socializare, scrie avantaje.ro.

Dan Negru, despre economia Romaniei: “E a 14-a in Europa, peste Portugalia sau Grecia”

Prezentatorul tv a adus ca argument faptul ca Romania este a zecea tara europeana ca numar de populatie, peste Portugalia, Grecia sau Belgia si a treisprezecea ca suprafata, aproape cat Anglia, peste Cehia, Olanda, Danemarca. Cat despre economia tarii noastre, in viziunea prezentatorului tv aceasta arata mai bine decat si-ar imagina multi dintre noi, fiind “a 14-a in Europa, peste Portugalia sau Grecia“.

In finalul postarii, vedeta tv a tinut sa corecteze afirmatiile sportivilor, subliniind faptul ca “Nu suntem mici!!! Poate doar neputinciosi!”

Comentatorii, in majoritatea lor, au parut sa nu fie intru totul de acord cu Dan Negru, mai cu seama la partea cu economia:

Economia pe locul 15 ?!? – poate in viziunea conducatorilor dragi si scumpi

A 15-a economie ? Cum se explica atunci grupurile sanitare din curti, mai ales cele din scoli?

Dane, nu stiu de unde te documentezi tu, dar in PRACTICA, mergi pe strada sau oriunde in tara asta si vei vedea ca suntem printre ultimii la economie. Haide sa nu unflam cifre si statistici din burta. Si da, suntem un stat mic si cu o mentalitate paguboasa

Economia pe locul 15?! dupa ce criterii?! Dar salariul minim cat este in Portugalia si Grecia?! Ne laudam cu pib mai mare dar in Romania inca se lucreaza pe nici 300€/luna

Tags:

Latest from Știri

Go to Top