De ce ar trebui să avem încredere în intuiție și cum să o urmăm

in Horoscop by

Anumite persoane consideră că o bună parte dintre noi au puteri supranaturale. De fapt, cu toții avem anumite abilități psihice, acestea se regăsesc în intuiția noastră. Atunci când un individ conștientizează relația dintre el și intuiție, ajunge să se bucure de aceste puteri, intitulate supranaturale.
Cu toții ne dorim să ne formăm o viață mai bună, iar acesta este motivul pentru care ar trebui să considerăm intuiția ca fiind primordială în viețile noastre. Dacă îți poți asculta intuiția eficient, poți lua cele mai bune decizii în viață.
Să vedem cum ne putem folosi intuiția la cote maxime.
1. Comunicarea cu organismul contează
Atunci când te simți nesigur, trebuie să înveți să comunici cu organismul tău.
De exemplu, dacă ți s-a oferit un nou job și nu știi dacă să îl accepți sau nu, stai calm, cu ochii închiși și imaginează-ți cum ar sta lucrurile dacă ai accepta. Fii foarte atent la ce îți dictează corpul, este posibil să observi schimbări în comportament.
Dacă sentimentul resimțit este unul pozitiv, atunci poți accepta serviciul, dacă nu, ar trebui să te mai gândești la decizie.
2. Caută semne în jurul tău
Le poți găsi într-o conversație purtată cu cineva sau poate într-un semn rutier, aceste semne se află peste tot în jurul tău, trebuie doar să fii atent la ele. Intuiția îți poate oferi răspunsul la întrebările pe care le ai.
3. Ridică obiectele pe care le găsești și care îți pot purta noroc
Poate că nu crezi în asta, însă anumite obiecte pe care le găsești pe stradă și asupra cărora ai instinctul de a le ridica, chiar te pot ghida.
Ține-le în portofel sau în geantă, te vor ajuta să iei deciziile potrivite, la un moment dat.
4. Dacă ai o întrebare care depășește banalele răspunsuri „da” sau „nu”, intuiția îți poate da o opțiune
Închide ochii și concentrează-te pe răspuns. Folosește-ți intuiția pentru a te ghida. Vei vedea că, în scurt timp, răspunsul îți va fi servit pe tavă. Trebuie doar să ai încredere în ce-ți dictează sufletul.
5. Mergi la culcare și roagă-te să primești un semn în vis
Poate suna destul de ciudat, însă este un fapt adevărat și demonstrat. Dacă în momentul în care ești aproape să adormi, te vei gândi că Universul te poate ajuta să găsești o soluție, instinctul va lucra cot la cot cu acesta și este posibil să primești semne. Fii atent!
Exersând, vei vedea că odată cu trecerea timpului se va suda o legătură strânsă între tine și intuiție, doar încearcă, ce ai de pierdut?