Fii la curent!

De ce este bine să pui busuioc uscat pe pat

in Sfaturi by

Superstițiile despre busuioc se spune că sunt la fel de vechi ca istoria, însă unele dintre acestea sunt păstrate și în zilele noastre. Iată ce trebuie să știți despre busuioc.

Prezice viitorul relației

Din cele mai vechi timpuri, busuiocul a fost folosit pentru a cunoaște cât de bine va merge relația dintre doi tineri căsătoriți.

În acest sens, se vor pune două frunze de busuioc pe cărbuni încinși. Dacă frunzele ard repede, veți avea parte de o căsnicie ca în povești, iar dacă ard încet, relația cu soțul va fi plină de probleme.

De asemenea, spun bătrânii, dacă vreți să știți dacă partenerul vă înșală, puneți-i în mână o frunză proaspătă de busuioc. Dacă observați că aceasta se ofilește, va pleca urgent de lângă cealaltă persoană și se va întoarce acasă.

De asemenea, femeile care vor să aibă bărbat doar pentru ele, trebuie să pună în pat puțin busuioc uscat, în timp ce soțul doarme, în special în zona inimii.

În plus, cine vrea să aibă spor la serviciu, e bine să presare busuioc aproape de intrarea în birou.

Nu în ultimul rând, pentru a vă apăra casa, puneți busuioc în cele patru colțuri ale casei și schimbați-l odată pe lună.

Felicia Iederă

Loading...
Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top