Fii la curent!

Deniz din serialul “Povestea noastră”, o tânără rebelă și în viața reală! Cum a fost surprinsă frumoasa Melisa Dongel, dincolo de platourile de filmare!

in Știri by

Melisa Dongel este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Melisa Dongel s-a nascut in 1999, in Istanbul, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit de timpuriu talentul actoricesc remarcabil si au indrumat-o sa urmeze o cariera in domeniu.

Melisa studiaza la Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei de Arte “Osman Yağmurdereli”, din Istanbul. Talentul ei nu a ramas neobservat ci a fost rapid remarcat de marile case de productie din Turcia, care au inceput sa ii ofere diverse roluri in seriale importante, scrie kanald.ro.

Primul ei rol intr-un serial de televiziune a fost cel din productia “Elif”, in 2017, care i-a adus un succes rasunator. In 2018, talentata Melisa Dongel a primit rolul nonconformistei Deniz, in serialul “Povestea noastra”, in care joaca alaturi de actori celebri precum Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağizcan Konyali, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar si Ömer Sevgi.

Cel mai recent rol al sau, din serialul “Povestea noastra”, i s-a potrivit ca o manusa, deoarece tanara actrita Melisa Dongel este la fel de rebela si nonconformista si in viata reala. Aceasta a preferat inca din adolescenta sa fie independenta si sa lucreze mult pentru marea ei pasiune, actoria.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top