Denzel Washington: „Puneți-L pe Dumnezeu pe primul loc, în tot ceea ce faceți…”

in Știri by

Cati dintre noi nu ne-am simtit mai puternici si plini de viata, atunci cand am primit sfaturi de la cineva care a reusit in viata? Mai ales de la cineva cum este marele actor Denzel Washington…

Recunscut fiind, ca o persoana cu mare credinta in Dumnezeu, a fost rugat sa spuna cateva cuvinte la incheierea anului universitar, in cadrul unei universitati prestigioase din SUA.

IATA CE A SPUS DENZEL LEGAT DE CREDINTA SI DUMNEZEU:

“In tot ceea facem, trebuie sa il punem pe Dumnezeu pe primul loc. Tot ceea ce am, tot ceea ce am reusit sa fac in viata, succesul meu, viata mea, totul i se datoreaza lui Dumnezeu.

TOTUL ESTE DIN MILA LUI DUMNEZEU…

Acum 40 de ani, terminam facultatea iar notele mele nu erau deloc grozave. Stateam la magazinul mamei mele, ma uitam in oglinda, gandindu-ma la mine si la ce as putea face cu viata mea.

Bunica mea in schimb, care statea linistita pe un scaun, zambea calma, linistita si imi spunea ca voi ajunge departe, voi cutreiera lumea si voi putea schimba vieti. Nu trebuie decat sa ma incred in Dumnezeu!

Am cutreierat lumea, am schimbat vieti, poate! Dar nu asta a fost important. Important a fost ca, ceea ce mi-a zis ea, a ramas cu mine.

Am fost protejat, am fost indrumat, am fost corectat! Poate eu nu am stat tot timpul langa Dumnezeu, dar Dumnezeu a stat tot timpul langa mine!

In tot ceea ce faceti, puneti-l pe Dumnezeu pe primul loc. Visati maret, esuati ca sa puteti invata si creati-va teluri. Visurile fara teluri, vor ramane doar visuri. Fara teluri, visurile nu vor face decat sa alimenteze dezamagirile.

Creati-va teluri, teluri de viata, de ani, de zi, de saptamana. Eu incerc sa imi fac un tel zilnic, cateodata telul meu este sa nu injur zilnic pe cineva:)).

Este important sa avem teluri, pentru a putea sa fim disciplinati. Fara disciplina nu ne putem atinge telurile. Munca grea, erorile si lucrurile pe care le invatam din erori vor da roade.

Oamenii de succes au succes, fiindca muncesc, sunt disciplinati si gresesc. Fara greseli nu vor sti unde trebuie sa imbunatateasca lucrurile. Nu confundati miscarea cu progresul.

Nu inseamna ca daca nu stam pe loc facem si progrese.

DACA ALERGAM IN CERC NU AJUNGEM NICAIERI, NU?

Tineti minte, NU o sa vedeti niciodata un camion plin cu lucruri in spatele unui dric in drumul spre cimitir. NU este important cat si ce ai, important este CE faci cu ce ai!

Seara cand mergeti la culcare, inainte de a face rugaciunea, pune-ti papucii sub pat, ca atunci cand va treziti si va aplecati sa ii luati, mai zaboviti cateva minute aplecati si multumiti-i lui Dumnezeu pentru sansa de a putea face inca o zi lucruri bune in viata.

Asadar, oameni buni, puneti-l pe Dumnezeu pe primul loc, in fiecare zi”.