Fii la curent!

minune-ioan-rusu

Din infernul Greciei vin multe mărturii despre intervenția minunată a sfinților…”Minune recenta a Sfantului Ioan Rusul (7 August 2021)

in Știri by

Din Grecia vin multe mărturii despre intervenția minunată a sfinților…”Minune recenta a Sfantului Ioan Rusul (7 August 2021) De cateva zile, Insula Evia este in flacari. Autoritatile au dat dispozitie ca si locuitorii satului Prokopi sa-si paraseasca locuintele datorita pericolului iminent. La indemnul mitropolitului, preotul de la biserica Sfantului Ioan Rusul, unde sunt adapostite sfintele lui moaste, a facut o procesiune de peste o ora cu icoana Sfantului si cu alte sfinte moaste pe care le detine biserica parohiala.

Moastele Sfantului Ioan au ramas in lacasul de cult. Procesiunea s-a incheiat dupa ora 22.00. La ora 3 dimineata, politia a revenit cu indemnul de a fi parasit locul. Dupa o ora a aparut un nor, luminat de jur-imprejur de stele, care a slobozit timp de 20 de minute o ploaie torentiala. Astfel, satul si regiunea din jur au fost salvate in mod minunat.

De remarcat ca nu exista absolut nici o previziune meteorologica prin care sa se fi dat speranta aparitiei vreunui nor (ce sa mai zicem de ploaia in sine?!). Marturia apartine parohului din Prokopi, Evia, par. Nikolaos si a fost prezentata recent la un post de televiziune local. Am vizionat materialul si v-am facut o scurta prezentare pentru a arata puterea Sfintilor lui Dumnezeu, precum si faptul ca pedagogia Lui ne este cunoscuta doar partial. Sfantul Ioan Rusul sa ne fie tuturor protector si chip de urmat! Cu dragoste de sfinti, pr. Petru Sidoreac -Nea Kallicratia , Thesalonic”

Latest from Știri

Go to Top