Fii la curent!

Domnilor, v-ați întrebat vreodată ce îi place unei femei?

in Sfaturi by

”Nu știți cum să prindeți o femeie? Domnilor, ar trebui să știți în primul rând, că o femeie va alege întotdeauna un bărbat care să-i asigure protecție. Și dacă domnul mai are și ceva carismă și umor, problema e ca și rezolvată. Dar iată ce alte lucruri caută o femeie la un bărbat.

Doamnele vor bărbați atenți

De multe ori ne întrebăm de ce femeile bune sunt atrase de băieții răi. Motivul, spun specialiștii, îl constituie faptul că ea crede că acesta îi va asigura protecția de care are mare nevoie, având grijă mereu ca ei să nu i se întâmple nimic rău.

Pe de altă parte, sunt femei care spun că vor bărbați cu mușchi, drăguți, care să le facă mereu să râdă, dar dacă le priviți pe stradă cu cine merg de mână, constatați exact contrariul.

Totodată, femeile așteaptă ca bărbatul care va intra în viața lor să fie cât se poate de atent cu ele și să le sat1sfacă anumite dorințe. Dar există și o anume categorie de bărbați, mult prea atenți și mult prea respectuoși, care însă au câteva defecte mult prea mari.

Sigur că și pentru o femeie contează aspectul fizic, dar femeile nu pun atât de multă bază pe el. Dacă însă bărbatul e nesigur pe el, plictisitor și mereu plângăcios, o femeie cu greu îl va suporta.”

Felicia Iederă

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top