Fii la curent!

Dumnezeu înlătură, vindecă apoi înlocuiește. Trebuie numai să avem răbdare…

in religie by

Nimic nu este intamplator si chiar daca uneori este greu sa credem asta, viata ne-a dovedit de multe ori ca asta este. De cate ori nu ne-am intristat cand anumiti oameni au ales sa nu mai faca parte din viata noastra? Am suferit, am plans, am chemat, am strigat dar pana la urma am invatat sa traim fara acei oameni sau, si mai important, am cunoscut alte suflete care ne-au vindecat si ne-au fost alaturi. Pentru ca nimeni nu pleaca fara ca altcineva sa vina…trebuie numai sa avem sufletul deschis si sa vedem cine bate la poarta lui.

Trebuie sa avem rabdare, pentru ca Dumnezeu traieste vesnic si lucreaza pentru noi. Ne grabim sa vedem totul implinit cat ai bate din palme, pentru ca viata noastra se scurge rapid. Suntem aici doar pentru o scurta vreme din vesnicie si apoi ce se intampla? Am terminat cu aceasta viata, scrie altarulcredintei.md.

Dar Dumnezeu lucreaza in vesnicie si din aceasta cauza s-ar putea sa cerem ceva azi si sa-l primim peste 30 de ani! In acest fel, usor-usor dobandim experienta si, in final, intr-o zi, nu mai dorim si nu mai cerem nimic. Pentru ca El stie ce, unde, daca si cand ne va da acel lucru. Asa ca trebuie sa ramanem linistiti si sa nu ne agitam. Unii vor spune ca suntem indiferenti, apatici, impasibili. Dar acest lucru nu este adevarat. Noi pur si simplu mergem in ritmul lui Dumnezeu si conform voii Sale. Acesta este motivul pentru care nu ne impacientam.

Cu multi ani in urma, ma nelinisteam. Ce se va intampla? Cum voi face asta? Cand voi merge acolo? Apoi, am avut mandria de a sti care va fi rezultatul muncii mele… Va fi criticata? Va fi aprobata? Eram ingrijorata si asteptam cu nerabdare sa aflu. Acum nu mai simt nimic de genul acesta! Pur si simplu stau linistita si astept sa se faca voia Lui in viata mea – in fiecare zi.

In fiecare dimineata imi pun semnatura in partea de jos a noii pagini – semnez „cec alb” pentru Domnul…

Maica Gavrilia, asceta iubirii, Editura Episcopiei Giurgiului, 2014

Loading...

Latest from religie

Rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri

Rugaciunea de miercuri Doamne Atotputernice și Atotindurate! Îmi aduc aminte că Te-ai
Go to Top