Fii la curent!

Fenomen meteo neobișnuit în România, în Vinerea Mare! Anunțul de ultimă oră al meteorologiilor

in Meteo by

Un fenomen meteo neobisnuit va avea loc in Romania, in Vinerea Mare. Dupa valul de praf saharian, in tara va veni cel de aer tropical, urmand sa se inregistreze temperaturi de iulie, dupa cum au anuntat meteorologii.

Vremea se incalzeste in toata tara, dupa aceasta perioada ploioasa, iar temperaturile vor fi cu peste 10 grade Celsius mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada, potrivit a1.ro

Cel mai bine va fi joi, precum si in Vinerea Mare, cand maximele vor ajunge pana la 30 de grade Celsius in Alba Iulia. Tot cam atat va fi si la Satu Mare si Arad, in timp ce in Bucuresti vor fi 24 de grade.

Pentru noaptea de Inviere, in schimb, vestile nu sunt atat de bune. Va ploua in aproape toata tara, iar temperaturile minime vor fi de 13 grade Celsius.

Mai exact, in noaptea de Inviere, vremea va deveni in general instabila in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului, unde vor fi mai ales averse, insotite si de descarcari electrice. In restul zonelor doar pe arii restranse va ploua si vor fi posibile descarcari electrice. Izolat vor fi conditii cantitati de apa mai insemnate.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta si pe spatii mici in rest, mai ales in timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre intre 7 si 13 grade.

Cerul va avea unele innorari si vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperatura minima va fi de 11 grade Celsius.

Latest from Meteo

Go to Top