Fii la curent!

Fericirea este întotdeauna o alegere

in Sfaturi by

Poți fii fericit acum! Fericirea este scopul tuturor acțiunilor pe care le întemeiem. Ne rugăm pentru că vrem să fim fericiți. Ne căsătorim pentru că vrem să fim fericiți.

Fericirea este ceea ce dă sens vieții noastre. De aceea, atunci când totul merge prost, ajungem să resimțim durerea. Este baza a tot ceea ce dorim în această viață. Doar că … Nu credem deloc că fericirea este o stare de extaz, care vine după ce ne atingem obiectivele.

Fericirea este o alegere, acum poți fii fericit!

Nu trebuie să aștepți un moment viitor, când viața ta ar putea fi ceea ce ar trebui să fie.

Fericirea este o alegere. Deci poți face această alegere chiar acum. Închide ochii și spune-ți: “Voi fi fericit astăzi. Sunt recunoscător pentru tot ceea ce am deja. ”

Fericirea nu depinde de realizările tale. Să presupunem că muncești din greu pentru a obține ceva. Îl obții. Fericirea pe care o experimentezi în acel moment este trecătoare. Foarte curând nu îți vei aminti de ce ai fost atât de fericit. Ai observat asta? Și începi din nou să te gândești că fericirea va veni la tine odată cu următoarea realizare.

Repetă zilnic cuvintele care atrag fericirea în viața ta

Ni se spune că trebuie să continuăm și să nu ne oprim niciodată. Ar trebui să funcționeze mai bine și mai bine. Ar trebui să fie din ce în ce mai înfloritoare… dar pentru asta, trebuie să ne străduim noi să fim mai fericiți.

Nu spun că dorința de a deveni mai buni este rea. Creșterea și dezvoltarea reprezintă semnificația existenței noastre. Dar ce ai zice să începi să-ți folosești puterea și energia pentru a fi într-adevăr o persoană fericită astăzi, chiar acum?

Nu mai fă totul astfel încât să pari fericit și de succes!

Nu aștepta momentul în care pierzi 6 kilograme. Nu aștepta momentul în care câștigați jumătate de milion de euro. Nu aștepta momentul în care te căsătorești. Fii fericit azi!

Fii fericit doar pentru că ești în viață și ești bine. Fii fericit pur și simplu, pentru că ai ceva de care lumea are nevoie.

Fii fericit pur și simplu pentru că există cineva din lume care te iubește. Această persoană te iubește așa cum ești. Acea persoană ești tu!

De îndată ce vei deveni fericit tot timpul, efectul de domino va intra în joc. Vei începe să radiezi fericirea și pacea. Fericirea și pacea ta vor fi oferite altora.

Pentru a aduce armonie și pace în această lume, trebuie mai întâi să începi cu tine!

Fii fericit, fă-o pentru tine, pentru lumea din jurul tău și pentru toți cei pe care îi iubești și îi prețuiești. Lasă iubirea, lumina și energia pozitivă să te umple până la refuz.

Tu singur faci o alegere în favoarea fericirii. Tu decizi care este măsura succesului.

Alexandra Pîrvan

Latest from Sfaturi

Go to Top