Fii la curent!

Fiecare femeie se transformă, în final, în mama ei. De la ce vârstă începe procesul

in Sfaturi by

Asa mama, asa fiica! Barbatii le spun adesea sotiilor: „semeni din ce in ce mai mult cu maica-ta”, lucru confirmat, iata, de stiinta. Fiecare femeie se transformă în final în mama ei.

Potrivit unei cercetari recente, femeile incep sa se transforme in mamele lor in jurul varstei de 33 de ani, cu un an inaintea ca barbatii sa inceapa sa semene tot mai mult cu tatii lor.

Sarcina este cea care declanseaza cel mai mult schimbarile de personalitate la femei, urmate de semnele fizice de imbatranire. Mai mult de jumatate dintre participante la studiu au recunoscut ca au incetat sa mai faca pe rebelele cu mamele lor odata ce au atins varsta de treizeci de ani si au inceput sa se comporte in schimb ca ele, relateaza tabu.ro.

Se pare ca 33 de ani este varsta la care cele mai multe femei aspira sa fie ca mamele lor. Daily Mail da exemplul actritei Keira Knightley, de 33 de ani, si al mamei sale, Sharman Macdonald, de 68 de ani.

Semnele clasice care le arata femeilor ca incep sa se comporte ca mamele lor sunt urmarirea acelorasi programe si emisiuni TV, practicarea unor hobby-uri comune si folosirea acelorasi expresii. In schimb, barbatii au spus ca au inceput sa se comporte ca parintii lor, dupa ce au devenit ei insisi tatici. Alte semne ar fi pierderea parului si cresterea in greutate.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 2000 de persoane si a fost comandat de chirurgul plastic Julian De Silva. „Toti ne transformam in parintii nostri la un moment dat in viata noastra si asta este ceva de sarbatorit. Ei sunt cei mai minunati oameni din lume.”, a spus expertul.

„Este o parte inevitabila a imbatranirii, dar un proces prin care o multime de oameni isi doreste sa treaca. Acesta este unul dintre motivele pentru care varsta medie pentru o prima operatie estetica scade la ambele genuri – la femei, 37 de ani, si la barbati, 43 de ani. Mai multi oameni incearca sa amane acest debut de varsta mijlocie pentru a-si imbunatati aspectul si a creste increderea in sine”, adaugat De Silva.

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top