Fii la curent!

Fotografii nemaivăzute cu Mihaela Rădulescu de pe vremea când avea părul roșu ca focul. Cum arăta ea în anul 1999

in Știri by

S-a vorbit mult despre interventiile pe care le-ar fi facut la nivelul chipului in ultimii 20 de ani, dar un lucru e cert: Mihaela Radulescu a fost dintotdeauna o femeie atenta la aspectul sau fizic. Avem fotografii rare cu Mihaela Radulescu din anul 1999, din anii sai de ucenicie in televiziune.

Desi s-a vorbit mult despre modificarile pe care Mihaela Radulescu le-ar fi adus la nivelul chipului in ultimii ani, este cert ca prexentatoarea ‘Ferma’ (PRO TV) a fost dintotdeauna preocupata de conservarea tineretii. VIVA! are fotografii cu Mihaela vechi de 20 de ani, de pe vremea cand avea la activ doar cativa ani de televiziune si prefera sa isi vopseasca parul rosu. Era 1999, anul in care divorta de Stefan Banica, dupa un mariaj de cinci ani, si in care implinea un an de emisie cu proiectul ce i-a adus consacrarea, ‘Duminica in familie’.

Mihaela Radulescu, o vedeta controversata

De-a lungul timpului, diva a postat diverse fotografii etichetate drept controversate de urmaritorii sai, care s-au impartit in doua tabere. In vreme ce unii au apreciat aparitiile sale drept sexy si i-au admirat corpul atat de bine lucrat la cei aproape 50 de ani, multi s-au aratat indignati, considerandu-i imaginile drept derapaje si nepotrivite pentru varsta sa, scrie viva.ro.

Din cand in cand, Mihaela le da replica celor care o critica pe Internet. Nu mai e la fel de usor ca la 20… sa arati trasnet, dar e mult mai simplu sa te SIMTI tanara, in forma si iubita. Macar pentru faptul ca ai aflat mult mai multe despre tine si pentru ca… iti pasa mult mai putin de gura lumii :), dar si pentru ca vrei sa traiesti ce-ti place, ce te amuza, ce te face sa iubesti viata, asa cum vine ea, cu de toate…’, a reactionat diva.

Loading...

Latest from Știri

Go to Top