Fii la curent!

Gabriela Cristea se pregăteşte de nuntă. A slăbit deja 12 kilograme! ”E ușor de ținut, dacă ai ambiție”

in Știri by

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au facut cununia civila in 2015 si planuisera sa faca nunta in toamna lui 2018, insa au amanat evenimentul din cauza celei de-a doua sarcini a Gabrielei. Acum este pregatita sa imbrace rochia de mireasa si pentru a nu avea nici un regret legat de ziua cea mare, vedeta TV tine o dieta stricta, care a ajutat-o deja sa slabeasca 12 kilograme.

Gabriela Cristea a nascut-o in martie 2019 pe Thea Iris Selena si la sfarsitul lunii august, micuta va fi crestinata pentru ca imediat dupa aceea, sa fie domnisoara de onoare a mamei sale, alaturi de sora mai mare, Bella Margot, scrie viva.ro.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au decis ca in aceasta vara sa bifeze doua mari evenimente din viata lor, botezul celei de-a doua fetite si mai apoi cununia religioasa.

Nunta va avea loc intr-un cadru restrans, cu doar 20 de persoane, iar Gabriela se pregateste intens pentru ziua cea mare. Tine o dieta bazata doar pe carne si salata, care a ajutat-o sa scape deja de 12 kilograme. Pe langa asta, Gabriela bea ceaiuri pentru slabit pentru care prietenii o critica aspru.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu vor fi nasii lui Iris. „Ca si in cazul Victoriei, vom avea aceiasi nasi. Mai exact, Cristina si Madalin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, si, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian’, a dezvaluit Gabriela Cristea.

Latest from Știri

Go to Top