Fii la curent!

Gabriela Cristea și-a scos ambele fetițe la plimbare. Cum arată prezentatoarea TV la două săptămâni de la naștere

in Știri by

“Prima plimbare în parc cu fetele!”, a scris Gabriela Cristea.

Clipul video postat de Gabriela Cristea pe Instagram a adunat peste 7.000 de vizualizări în mai puțin de jumătate de oră de la postare.

Gabriela Cristea a născut din nou în urmă cu circa două săptămâni.

Gabriela Cristea a vorbit despre primele ore de după cezariană

Vedeta a dezvăluit că s-a simțit extrem de bine după cea de-a doua operație de cezariană, deși i-a fost extrem de teamă să nu pățească același lucru ca Andreea Bălan.

„Mă simțeam foarte bine, eram vioaie, veselă, eram plină de energie dar nu m-a ținut asta decât o noapte după operație, pentru că echipa de acolo mi-a pus copilul în brațe și mi-a zis că alăptez o dată la 3 ore, inclusiv noaptea.

Și din momentul ăla s-a instalat starea de oboseală și oboseala se cronicizează pe zi ce trece. Ieri am fost să-mi scot firele de la operație și am întrebat-o pe doamna doctor dacă pot să iau ceva, ceva vitamine, energizante…mă simt foarte slăbită, am senzația că nu am dormit de vreo 5 ani. Și mi-a zis să stau liniștită, că o să mă obișnuiesc.

La un moment dat se renunță la o masă de noapte, copilul la un moment dat o să-și intre în normal..”, a declarat Gabriela Cristea.

Latest from Știri

Go to Top