Fii la curent!

Horoscop 10 februarie cu Neti Sandu!

in Horoscop by

O zi de duminică reuşită. O să ne facem programul aşa cum vrem şi-o să ţinem cont şi de obligaţiile familiale, să mulţumim pe toată lumea. Vibraţia zilei este 10 şi am putea fi mai generoşi decât de obicei cu toţi ai noştri.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

VĂRSĂTOR:

O să primiţi ceva în dar, poate se împlinesc nişte ani de când v-aţi cunoscut partenerul sau e zi de naştere. O să vă bucuraţi de revederea cuiva care-nseamnă mult pentru voi şi poate faceţi cumva să vă vedeţi şi-ncontinuare, mai des, să cultivaţi relaţia, scrie stirileprotv.ro

PEŞTI:

Se poate să vă bucuraţi de vizită cuiva care vine cu veşti surprinzătoare şi va da un nou elan de viaţă. Se poate să le daţi o mână de ajutor unor oameni care nu se descurcă, poate au nevoie şi de bani, oricum o să faceţi tot ce depinde de voi să le meargă mai bine.

BERBEC:

Se poate să aveţi mai multe întâlniri pe agenda zilei şi să reuşiţi chiar să treceţi pe la toţi cu care aveţi de schimbat o vorbă. O invitaţie specială la un eveniment festiv, poate fi chiar despre voi, lansaţi la apă un proiect sau faceţi un anunţ de logodnă, de căsătorie sau c-o s-aveţi copii.

TAUR:

Poate e rolul prietenilor să gătească delicatese şi să vă cheme pe la ei să le degustaţi şi o să vă-nțelegeți frumos până seara târziu. Poate daţi o fugă la prietenii care locuiesc în alt oraş să le ziceţi un la mulţi ani c-o fi zi de naştere sau sărbătoresc ani frumoşi de căsnicie.

GEMENI:

O relaţie recentă poate avansa rapid spre căsătorie şi să fie alegerea ideală. O sărbătoare în familie la voi: se căsătoreşte cineva, face o trataţie c-a început serviciul şi e unul nou, e ceva care adună rude şi prieteni la voi la masă.

RAC:

Se poate să aflaţi că aţi luat un examen, c-aţi primit un job, o funcţie şi o să o intraţi într-o altă etapă profesională. Se pare c-o să vă implicaţi într-un eveniment, fie c-aveţi un angajament şi sunteţi plătiţi pentru aşa ceva, fie pentru că e cineva apropiat care e piesa centrală.

LEU:

E posibil să faceţi cunoştinţă la o petrecere cu cineva care să facă parte de acum încolo din viaţa voastră şi să fiţi fericiţi. O reuşită, poate fi un premiu sau câştigaţi un meci, un concurs, poate şi copiii voştri au vreo competiţie în care se fac remarcați: şi o să fie frumos.

FECIOARĂ:

Poate partenerul de cuplu vă pregăteşte o surpriză, poate vă dce la un spectacol sau poate e altceva pe care vi-l doreaţi de mult. O să primiţi un răspuns de la cineva care vă iubeşte şi rămâne să vedeţi cu ce sentimente veniţi şi voi în această relație; e poate să aveţi totuşi o reticenţă.

BALANŢĂ:

Vă mobilizaţi cu mare uşurinţă să traversaţi oraşul său chiar țara dacă vă invită cineva la un party, la o întâlnire de suflet. O întrevedere cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine și să descoperiţi ce aveţi în comun, ca să puteţi convieţui în armonie, aşa cum vă place vouă.

SCORPION:

Poate daţi o raită pe la magazine să luaţi nişte lucruri utile sau decorative pentru casă şi mai ales pentru că-şi doresc ai voştri. O să onoraţi invitaţia la un botez sau poate un prieten s-a mutat în casă nouă şi vă invită la un grătar, face inaugurarea şi mai vin şi alţi prieteni.

SĂGETĂTOR:

Poate veniţi cu o idee ingenioasă de a vă petrece timpul liber cu prietenii, cu copiii, dacă până acum aţi fost numai ocupaţi. Se poate să fiţi martori la cununia religioasă a unor prieteni, e un moment festiv care-o să vă răscolească şi vouă ceva pe dinăuntru, ceva frumos.

CAPRICORN:

Se poate să aveţi treabă pe-acasă, dar să ieşiţi şi la plimbare, la un film, o piesă de teatru diseară. Poate-aveti noroc să vă ajute nişte prieteni la ce-aveţi de făcut pe acasă, poate vă mutaţi sau sunt ceva probleme cu maşina şi puteţi conta pe ei să vă ducă unde-aveti nevoie.

Latest from Horoscop

Go to Top