Fii la curent!

Horoscop 2019 pentru zodia Vărsător!

in Horoscop by

Să citim în continuare ce are să ne spună astrologul Vlad Daia despre ce vor întâmpina nativii zodiei Vărsător în anul 2019!

Saturn

Pentru tine, Saturn se află în casa a doisprezecea, poziție nu foarte confortabilă, loc unde îți va răscoli interiorul și subconștientul, este o zonă imaterială, de aici poți simți că nu prea găsești un teren concret pe care să te așezi, dar ai șansa de a-ți rezolva lucruri adânci, acum poate fi o perioadă de meditație, de retragere din lumina reflectoarelor, unde să forezi adânc, pentru a aduce la suprafață cât mai multe răni și să le vindeci, mergând ulterior mai departe mai ușurat.

Atenție la dușmanii din umbră, pentru că este activat tot ceea ce este ascuns, deci vei simți mai clar ce se ascunde în întuneric, deci inclusiv oamenii te pot ataca din diferite motive, partea bună fiind că vei realiza cine trebuie tăiat de pe lista. Și sănătatea trebuie urmărită timp de doi ani, putând apărea probleme cronice în această perioadă.

Jupiter

Jupiter te susține pe zona socială, unde pot apărea prieteni noi, dar întâi vei face curățenie între persoanele apropiate, proces ce va dura câțiva ani, dar vin alții care îți sunt mult mai pe plac. Poți primi mai mult ajutor din partea prietenilor, deci caută să îți expui problemele, pentru că nu știi de unde poate sări ajutorul. Și grupurile organizate, pentru diferite scopuri, sunt anul acesta potrivite pentru tine, deci există șanse să te înscrii într-o asociație, pentru a ajuta diferite cazuri, sau a face bine sub orice formă. Deasemenea, poți culege roadele muncii din ultimii ani, chiar dacă și anul trecut a fost bun din punct de vedere al carierei, acum lucrurile se calmează și te poți bucura de munca depusă în ultimii ani.

Uranus

Planeta ta guvernatoare, Uranus, schimbă defintiv semnul anul acesta, trecând în Taur, schimbare care tu o simți în mod deosebit. Dacă în ultimii șapte ani ți-a modificat și transformat gândirea și comunicarea, acum ți se așează toate aceste aspecte și schimbările se mută pe partea de familie și de casă.

Posibil să apară instabilitate când vine vorba de domiciliu, să nu te mai simți bine unde te afli, sau să simți subit nevoia de o schimbare, chiar dacă este doar o renovare. Relația cu membrii familiei, în special cu părinții, se poate schimba…fie că ei nu mai știu cum să te abordeze, fie că tu nu mai poți să-i înțelegi. Încearcă să găsești un punct de mijloc și evită discuțiile în contradictoriu, pentru că nici unii nu puteți fi convinși de ideile celuilalt, deci mai bine evită conflictele.

Eclipsele și nodurile lunare

Nodurile lunare trec pentru tine în sectorul sănătății și al muncii, de aceea este important să găsești un echilibru între muncă și odihnă și să nu tragi de tine până la extreme. Poți primi acum unele beneficii de la locul de muncă, sau condițiile să fie îmbunătățite, astfel să te simți mai în largul tău.

Pot apărea întrebări în mintea ta legate de scopul tău, când vine vorba de muncă, dacă mai ești mulțumit cu ceea ce faci sau este vremea pentru a face ceva mai pe placul tău. Sănătatea este și ea un punct sensibil, deci fii cu ochii pe ea, mai ales legat de boli din trecut care pot reveni sau boli care pot fi moștenite din familie, de la părinți sau bunici.

Latest from Horoscop

Go to Top