Fii la curent!

Horoscop 2019 zodia SCORPION!

in Horoscop by

Ce spune astrologul Vlad Daia despre zodia Scorpion pentru anul 2019…

Saturn

Saturn pătrunde pentru tine în casa a treia, casă ce are de-a face cu gândirea, comunicarea și călătoriile. Aici, Saturn va tinde să scoată la suprafață gândurile tale mai puțin plăcute, mintea va funcționa într-una și din păcate poate să se axeze mai mult pe partea negativă a vieții, nu se întâmplă neapărat ceva negativ în mod practic, ci pur și simplu mintea are nevoie de tranformare în acești ani și de aia îți tot atrage atenția unde ar trebui să fii mai atent și să corectezi anumite lucruri, să induci stabilitate în modul tău de gândire.

În același timp, dacă ai unele planuri practice de întocmit, logice, Saturn în zodia lui te poate ajuta foarte mult, în sensul că poți găsi acum mai ușor idei de construire a unei viziuni. Este un moment ideal să-ți structurezi modul de a gândi și de a transmite ideile celorlalți, chiar poți găsi metode care să te ajute în acest sens. Poți investi acum în cursuri, care să îți înrădăcineze mai bine ceea ce cunoști deja, sau să începi studiul a noi domenii.

Jupiter

Ți-a părăsit Jupiter zodia, la sfârșitul lui 2018, iar tot anul 2019 se va afla în zona banilor și resurselor tale. De aici se anunță un an foarte bun financiar, fie că vorbim despre un nou job, fie o mărire salarială, fie o altă sursă de venit.

Acum ai șansa de a-ți îmbunătății simțitor starea materială, deci caută soluții pentru așa ceva, mai ales că și Saturn te susține, atâta timp cât ești serios și depui efortul necesar. Casa a doua mai reprezintă și valoarea de sine, ceea ce te poate duce la o mai mare apreciere a propriei persoane, iar acum ai șansa să pui în mișcare roțile care să te ducă spre persoana care aspiri să devii, deci, investește în tine, sub orice formă.

Uranus

Pentru tine, Uranus nu intră în cea mai plăcută zona, mai exact în zona parteneriatelor, în zodia ta opusă, de unde îți bulversează într-o anumită măsură relațiile, fie că este vorba de relația de căsnicie, sentimentală sau de prietenie cu cei apropiați ție. Relațiile se pot rupe fără să te aștepți, sau poți primi acum surprize din partea celor apropiați, ideea de surprize și răsturnări de situații poate fi destul de des întâlnită anul acesta.

Nu vei mai știi pe cine să te bazezi și pe cine să crezi, dar aceasta este perioada de clarificare a relațiilor tale, dar înainte de a fi clare, sunt tulburate, pentru ca tu să vezi mai clar lucrurile. Poți fi împins mai mult către a te baza pe tine tot mai mult, ceea ce nu este un lucru rău…iar celelalte planete te susțin în acest sens, caută să te axezi pe tine și să devii un observator obiectiv al relațiilor din preajma ta.

Eclipsele și nodurile lunare

Nodurile lunare trec și ele pe axa gândirii și a conceptelor înalte, a filozofiilor de viață și a spiritualității, de unde te împing și ele spre transformarea modului de a gândi și de a vedea viața, în general. Acum ai posibilitatea să cureți acele viziuni care nu îți mai folosesc…să cauți cu mai mare îndârjire adevărul și să dai la o parte valul de pe ochi.

Partea această materială, văzută, poate să înceapă să nu te mai satisfacă, să fii tot mai mult atras în lumea nevăzută a vieții, a misterelor și a adevărului. De aceea este ideal pentru tine să te axezi cât mai mult pe realitate și nu pe iluzile oferite de cei din jur.

Latest from Horoscop

Go to Top