Fii la curent!

Horoscop karmic august 2019. Nativii aceștia vor fi greu încercați

in Horoscop by

Horoscopul karmic pentru luna august 2019. Se anunta o perioada cu schimbari majore pentru majoritatea semne zodiacale, insa cei mai greu incercati vor fi, de departe, nativii care stau sub semnul Aerului.

Spre exemplu, nativii din Varsator trebuie sa stie ca vor avea de infruntat o serie de obstacole dificile, mai ales in plan profesional. Nici viata sentimentala nu e tocmai roz, de aceea li se recomanda sa nu dea curs impulsurilor care pot aduce confl1cte nedorite, scrie virale.ro.

De cealalta parte, Fecioarele, zodii specifice Pamantului care apartin unui semn zodiacal specific aerului, vor simti nevoia de eliberare, in urmatoarea perioada. Viata acestor nativi se poate schimba radical, daca vor reusi sa ia deciziile potrivite.

Zodiile de Apa

Pe Raci ii asteapta o perioada foarte agitata, insa plina de aspecte pozitive. Luna august le va scoate in cale diverse oportunitati, dar si persoane care sa-i determine sa lase in urma toate umbrele trecutului. Nu este exclus sa apara si unele situatii tensionate, dar toate pot fi depasite, mai ales cu o atitudine potrivita. De surprize placute nu vor duce lipsa nici Scorpionii sau Pestii, mai ales ca a doua jumatate a lunii este favorabila schimbarilor de tot felul.

Zodiile de Aer

Gemenii nu traverseaza cea mai fericita perioada, mai ales in plan profesional. Pentru inceput, trebuie sa faca pace cu ei insisi, pentru ca lucrurile sa reintre pe fagasul normal. In ceea ce priveste Balantele si Varsatorii, aceste zodii vor avea parte de tensiuni in relatia cu persoana iubita.

Zodiile de Foc

Berbecii devin din ce in ce mai chibzuiti in luna august si ii vor molipsi pe toti cei din jur sa procedeze la fel. Leii si Sagetatorii sunt extrem de fericiti, pentru ca dragostea le bate la usa, trebuie doar sa-i permita sa-si gaseasca loc in viata lor.

Zodiile de Pamant

Taurii si Capricornii se vor confrunta cu unele probleme de ordin financiar. De aceea, trebuie sa adopte o atitudine mult mai cumpatata. Pentru Fecioare se anunta o luna plina de momente frumoase si revederi cu persoane din trecut, purtatoare ale unor vesti bune.

Latest from Horoscop

Go to Top