Fii la curent!

Horoscopul cu Neti Sandu, pentru vineri, 4 ianuarie! O zodie intră într-o afacere și câștigă bani…

in Horoscop by

O zi cu surprize placute… Lucrurile pe care ni le-am dorit vin spre noi, oamenii la fel si o sa ni se para normal, dar si miraculos, scrie stirileprotv.ro.

Ce se intampla pentru fiecare zodie:

CAPRICORN: O sa primiti ceva in dar de la cineva care va apreciaza si poate chiar va iubeste – si se poate sa simtiti si voi la fel.

Sunteti increzatori in puterea voastra de a face lucruri care va depasesc, dar care va anima si o sa razbiti cu siguranta.

VARSATOR: Se poate sa va implicati intr-o activitate care sa starneasca latura de generozitate care s-o fi accentuat datorita sarbatorilor.

Grupul de prieteni iese la apel si o porniti pe undeva daca mai aveti cateva zile libere, iar daca nu, dupa orele de program gasiti ceva de facut, deconectant.

PESTI: Pot aparea niste schimbari la serviciu si, printr-un concurs de-mprejurari, sa fiti pusi intr-o functie de care sa fiti incantati.

Incepe ascensiunea voastra sociala si-ar fi bine sa nu pierdeti niciun tren, sa va-nscrieti la concurs pentru un post, o functie, pentru un salariu marit.

BERBEC: O sa reluati un parcurs birocratic sa obtineti actele de care-aveti nevoie ca sa va luati o casa ori sa va-nscrieti la niste cursuri.

O sa va implicati intr-o activitate paralela cu serviciul ca s-aveti bani de taxe, de impozite, asigurari si poate se contureaza si o marire de salariu.

TAUR: O sa va dati intalnire cu cineva de care sunteti legati sufleteste si poate puneti la cale o iesire in week-end pe undeva.

Voi poate va trebui sa va straduiti mai mult in relatia cu partenerii de afaceri, cu sefii, sa perfectati comunicarea, sa lucrati la un nivel ridicat.

GEMENI: Ati putea bate palma pentru un nou proiect in zilele urmatoare, daca acum nu sunteti ferm convinsi c-ati face o alegere buna.

Se poate sa va invite cineva pentru cateva zile intr-o zona de agrement, poate si peste granita, sa petreceti cateva zile departe de grijile care va toaca nervii.

RAC: Va puteti schimba serviciul pentru ca se va ivi o oportunitate care sa se muleze pe intentiile voastre, sa vi se potriveasca.

O sa avansati cu pasi marunti intr-o afacere si-o sa castigati bani in cursul acestui an, cu multa munca, insa, si perseverenta.

LEU: Va dati intalnire cu niste prieteni sa petreceti o ora, doua impreuna si poate organizati ceva si in week-end.

Insista un angajator sa semnati un contract, dar poate mai aveti si alte oferte, asa incat va mai ganditi sa stiti care varianta e cea mai convenabila.

FECIOARA: O sa primiti un raspuns afectiv de la cineva care v-a acaparat gandurile si o sa stiti in ce directie se-ndreapta relatia voastra.

Desi pareti relaxati, sunteti gata sa dati o raita pe la magazine in cautarea unor lucruri pentru casa – pe care-ati vrut sa le luati de anul trecut.

BALANTA: Se poate sa mai aveti de luat niste bani si sa va faceti planuri pentru o escapada turistica pentru maine, poimaine.

O sa va faceti ordine in viata, in relatia de cuplu, o sa deveniti poate si mai toleranti, sa nu se altereze armonia din cuplu, c-aveti nevoie de ea ca de aer.

SCORPION: Se poate sa apara cineva in viata voastra sentimentala si sa fiti si voi fericiti, sa va acordati o noua sansa de trai in cuplu.

Voi va faceti planuri cu bataie lunga, va consultati si cu ai vostri, sa nu luati vreo decizie in pripa, si sa va coste dup-aceea, sa va afecteze.

SAGETATOR: O sa primiti un cadou, o invitatie in oras, ori poate intr-o escapada turistica cu plecare de vineri.

O intalnire nesperata, cu cineva in care v-ati pus mari sperante sa fiti impreuna, sa va intemeiati o familie. Si anul asta chiar se poate, e de-ncercat.

Latest from Horoscop

Go to Top