Stay tuned

Horoscopul turcesc: Află ce zodie ești și ce-ți rezervă destinul

in Horoscop by

Oricat de mult am incerca sa demonstram contrariul se pare totusi ca horoscopul turcesc iti dezvaluie toate secretele despre ce fel de persoana esti! Ai curaj sa afli?

Horoscopul turcesc nu tine cont de luna in care te-ai nascut, ci doar de numarul zilei, astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – zodie TENEGRI

02, 07, 12, 17, 22, 27 – zodie UMAY

03, 08, 13, 18, 23, 28 – zodie ERLIK

04, 09, 14, 19, 24, 29 – zodie AY DEDE

05, 10, 15, 20, 25, 30 – zodie MERGEN

Descrierea fiecarei zodii:

Cei nascuti in ZODIA TENGRI sunt persoane tare bataioase. Nu stiu ce-i aia concurenta, ce inseamna sa pierzi. Sunt persoane foarte inimoase si saritoare, insa nu ajuta pe oricine, scrie stiriactuale.net

Sa castigi increderea unei persoane nascute sub acest semn turcesc poate fi o chestiune de ani de zile. Odata ce i-ai castigat increderea, poti spune ca ai un prieten pentru eternitate.

Persoanele nascute in ZODIA UMAY sunt cele mai familiste din zodiac. Nu suporta ideea de a fi singure. Vor sa fie intotdeauna inconjurate de oameni, fie ca sunt rude sau prieteni.

Au principii foarte bine inradacinate si prefera o viata modesta, dar aducatoare de fericire decat una indestulatoare, dar plina de neajunsuri sufletesti.

Acesti nativi au capacitatea de a asculta si de a da sfatui impresionante. Sunt foarte buni psihologi, insa nu si pentru ei.

Persoanele nascute in ZODIA ERLIK sunt misterioasele zodiacului. Au un magnetism aparte, o stralucire care reiese din simpla lor prezenta.

Aceste persoane reusesc sa acapareze atentia tuturor fara sa faca ceva deosebit. Sunt extrem de increzatoare in fortele lor proprii.

Persoanele nascute in zodia AY DEDE sunt visatoare si aventuriere. Nu sunt stabile absolut deloc. Le place sa experimenteze mereu lucruri noi, iar asta e valabil si in relatiile de prietenie/ iubire.

Acesti nativi mai au ceva in plus: sunt oamenii cu care si-ar dori oricine sa porneasca la drum. Urasc tradarea si urasc falsitatea, ala ca nu e de mirare ca isi atrag si foarte multe antipatii, mai ales cand spun ce au pe suflet.

Cum se zice in spaniola, nu au par pe limba (no tienen pelos en la lengua). In dragoste dau totul si pot deveni extrem de suspiciosi si de posesivi.

Persoanele nascute in ZODIA MERGEN sunt inteligentii, timizii, calculatii zodiacului. Pot duce la bun sfarsit strategii extrem de complicate si de complexe.

Ele sunt numite de multe ori creierele multor actiuni. Isi dau si duhul cand trebuie sa-si dovedeasca eficienta si nu suporta sa li se puna limite din partea persoanelor care le sunt inferioare din punctul lor de vedere.

In dragoste pot deveni extrem de posesivi, insa doar daca au certitudinea ca partenerul de viata e cam plimbaret.

Tags:

Latest from Horoscop

Go to Top