Fii la curent!

Îl vedem mereu la televizor, dar nimeni nu știe în ce vilă cu cinci dormitoare stă Dan Negru

in Știri by

Il vedem mereu la televizor, dar nimeni nu stie in ce vila impunatoare cu cinci dormitoare se lafaie Dan Negru!

In acest colt de Rai isi incarca bateriile!

I se spune ”Regele Audientelor”, dar s-a capatuit si cu porecla ”Regele zgarcitilor”, caci e enervant de chibzuit la bani, scrie Click.ro.

va prezinta toate constructiile pe care timisoreanul Dan Negru le-a ridicat in Bucuresti, din economiile de sute de mii de euro.

Dan Negru (45 de ani) este dovada vie ca si in Romania poti deveni milionar in euro din munca in televiziune. Dar, nu si-a batut joc de bani si tot ce a castigat in calitate de prezentator tv (n.r- se zvoneste ca ar avea un salariu de aproximativ 35.000 de euro lunar) a investit in imobiliare, mai exact in cladiri de birouri, pe care le-a inchiriat pe bani frumosi si in perioadele grele, de criza financiara, dublandu-si investitia. Dar el detine si o vila semeata, in buricul Capitalei, evaluata la 400.000 de euro, pe care Click! v-o prezinta in exclusivitate.

In acest colt de Rai isi incarca Negru bateriile, dupa ce lumina reflectoarelor se stinge, alaturi de Codruta, sotia lui, si de cei doi copii ai lor, Daria (6 ani) si Bogdan (4 ani). Casa e construita pe o suprafata de 350 de metri patrati, are cinci dormitoare si un living. Si curtea este foarte mare, de 1.300 de metri patrati.

”Dan si-a dorit o gradina mare, ca sa poata cultiva legume, e pasiunea lui. Toata vara are castraveti, ardei si rosii, nici ca ii mai trebuie sa mearga la piata. Copiii se pot juca in voie, dar si cainele familiei, Google, un ciobanesc mioritic, primit in dar de Dan, in urma cu zece ani”, ne-a povestit un apropiat de-ai lui.

Negru si-a inaltat aceasta vila in 2006: ”A fost sef de santier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grabit, nu i-a lasat sa leneveasca, el a ales si materialele de constructii, la preturi bune”, l-a mai laudat prietenul lui. Dar, pana sa ajunga sa se mandreasca cu toate aceste lucruri de pret, Dan a trudit enorm, chiar si cate 18 ore pe zi. Si nici acum nu o lasa mai moale, fiind pornit sa le faca zestre mostenitorilor sai. Prezinta la Antena 1, de opt ani, ”Te pui cu blondele?” si ”Next Star”, iar vreme de 16 ani a fost, la acelasi post, gazda emisiunii de Revelion, show care ii poate aduce lesne un loc in Cartea Recordurilor, deoarece a fost mereu lider de audienta. Dar, Negru a fost cerut si la export, astfel ca, de doi ani, prezinta, in Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV, concursul ”Da sau Nu”.

Castiga lunar peste 30.000 de euro si din inchirierea celor doua cladiri de birouri

Dan a demonstrat ca are fler si in afaceri, numarandu-se printre vedetele care si-au investit inteligent banii. Negru detine doua cladiri de birouri, in valoare de 500.000 de euro, care ii aduc venituri lunare de peste 30.000 de euro. In 2010 a inaltat cladirea din zona Vitan, de 1.300 de metri patrati, pe care o inchiria, la acea vreme, cu 12 euro metrul patrat, rotunjindu-si veniturile cu 15.600 de euro lunar.

Iar in 2014, fotoreporterii Click! l-au surprins pe un alt santier, la cea de-a doua constructie, din zona 13 Septembrie, din care mai scoate inca 15.000 de euro. Dar, el mai detine si cateva apartamente in Bucuresti, pe care le-a inchiriat. Daca e sa facem un scurt calcul, Dan poate dormi linistit, caci ii intra lunar in conturi, din tv si din imobiliare, in jur de 60.000 de euro.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top