Stay tuned

Inelul de logodnă al lui Scarlett Johansson, estimat la 400 de mii de dolari. Cum arată bijuteria

in Știri by

In universul cuplurilor de la Hollywood, Scarlett Johansson si logodnicul ei, Colin Jost, tind sa-si tina povestea de dragoste cat mai departe de camerele de filmat.

Recent, insa, actrita si-a aratat pentru prima data masivul inel de logodna, estimat la 400 de mii de dolari, scrie avantaje.ro.

Weekendul trecut, in cadrul editiei Comic-Con 2019, Marvel a anuntat lansarea unei noi pelicule, Vadu va Neagra, in rolul principal al careia se va afla nimeni alta decat Scarlett Johansson.

Inelul de logodna al lui Scarlett Johansson, estimat la 400 de mii de dolari. Cum arata bijuteria?

La eveniment, actrita si-a facut aparitia purtand o bijuterie masiva, cu un design atipic majoritatii inelelor de logodna.

Diamantul galben de 11 carate, atasat unei benzi maro, a fost estimat, de catre un expert, undeva la 400 de mii de dolari, scrie Page Six.

„Diamantul galben de 11 carate imbina doua stiluri diferite, mixand tiparele oval si para intr-un rezultat extrem de elegant. Il estimam undeva sa 400 de mii de dolari”, a marturisit Alicia Davis, pentru Page Six.

Pentru a pune intr-un context mai larg acele 11 carate, Who What Wear marturiseste ca, pentru majoritatea persoanelor, un inel de logodna „mare, generos”, are undeva la 2,4 carate, asadar, 11 inseamna enorm.

Scarlett si Colin si-au inceput relatia in anul 2017, desi cuplul se cunoscuse cu mai bine de 10 ani inainte, cand actrita a fost invitata in show-ul TV Saturday Night Live, in aceeasi perioada in care Colin a inceput sa scrie scenariul emisiunii.

Cuplul si-a confirmat relatia la Premiile Emmy 2017, iar, in luna mai a acestui an, barbatul in varsta de 32 de ani a cerut-o pe actrita in casatorie.

Bijuteria a fost confectionata pentru brandul Taffin de catre James de Givenchy, nepotul legendarului Hubert de Givenchy.

Acesta este cel mai putin traditional inel de logodna primit de actrita. In 2008, fostul ei sot, Ryan Reynolds, a cerut-o in casatorie cu un inel rotund clasic, in timp ce al doilea ei sot, Romain Dauriac, a ales o piesa vintage Art Deco, in 2013.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top