Fii la curent!

Iulia Albu a făcut anunțul despre a doua sarcină: “Eu și iubitul meu ne dorim o familie de 4”

in Știri by

Iulia Albu a vorbit, intr-un interviu pentru VIVA!, despre mai multe aspect ale vietii ei, intre care si despre o a doua sarcina.

”Sunt norocoasa ca m-am nascut cu doua maini, doua picioare si o determinare pe care, din pacate, nu o regasesc prea des la altii. Cel mai greu este pentru ceilalti. Nu multa lume iti ramane alaturi atunci cand constata ca nu mai ai timpul necesar cultivarii unei relatii apropiate. Asa cum nu multa lume intelege cum cineva ar putea alege un cocos ca animal de companie”, au fost primele cuvinte ale Iuliei, scrie bzi.ro.

Apoi, fashion-editorul a dezvaluit ce alegeri a facut pentru a ajunge unde este acum. ”Nu as spune ca am facut sacrificii, insa, cu siguranta, am facut alegeri. Nu sunt si nu am fost niciodata genul de persoana care traieste in trecut, asa incat nu as face nici acum lucrurile diferit. Multe dintre alegerile mele le pot parea stranii unora, insa aceasta este strict o chestiune de perspectiva”, a spus Iulia.

Apoi, a vorbit despre presupusa cea de-a doua sarcina a ei. ”In viata mea au existat doua momente de cumpana. Primul, cand aveam cativa ani si al doilea, recent, cand, in urma unui diagnostic gresit, care a amanat o interventie urgenta, am ajuns pe masa de operatie in ajun de Paste. In primul caz, am avut noroc sa fiu tratata de catre regretatul Prof. Dr. Pesamosca, iar in cel de-al doilea, de catre renumitul Prof. Dr. Bratila.

Experienta mea recenta va fi tratata in cadrul unui proiect amplu privind importanta diagnosticarii corecte si tratamentului chisturilor ovariene, dar nu numai. Practic, in timp ce toata presa vehicula o posibila sarcina, eu ma pregateam de operatie. Ceea ce stiu dincolo de orice indoiala este ca, atat eu, cat si iubitul meu, ne dorim o familie de minimum patru, iar acum suntem doar trei”, a explicat Iulia Albu.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top