Fii la curent!

Iuliana Luciu revine în televiziune. La ce emisiune o puteți vedea în curând: ”Un nou proiect”

in Știri by

Surpriza pentru telespectatori. Iuliana Luciu revine in televiziune, dupa o lunga pauza. Sora Nicoletei Luciu este foarte incantata de noul proiect TV in care este implicata. Emisiunea la care vedeta este asistenta poate fi vazuta pe Antena Stars.

Iuliana Luciu a renuntat la job-ul de asistenta TV pe care il avea la Acces Direct si s-a retras pentru o perioada din televiziune. Dupa o lunga perioada, vedeta revine pe micul ecran. Iuliana Luciu va fi asistenta lui Andrei Stefanescu in cadrul noii emisiuni de pe Antena Stars, ‘Ghiceste vedeta’.

„Suntem colegi intr-un nou proiect care va incepe duminica aceasta pe Antena Stars. Este o emisiune unde te distrezi foarte tare, chiar daca privesti emisiunea din fotoliu. Oamenii de acasa isi pot da cu parerea”, a spus Iuliana Luciu, scrie viva.ro.

Andrei Stefanescu este prezentatorul noii emisiuni de la Antena Stars si cu siguranta va fi pe placul telespecatorilor.

„O noua emisiune frumoasa, vesela. (…) Emisiunii ii spune „Ghiceste vedeta”. In spatele unui paravan este o vedeta costumata. Concurentsii trebuie sa ghiceasca cine este dupa indicii pe care le castiga”, a spus Andrei Stefanescu.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top