Fii la curent!

La Brașov se produc bomboane și ciocolată de șase milioane de euro pentru Mondelez și Julius Meinl

in Știri by

Compania RAP Confectionery, care produce bomboane, drajeuri si ciocolata sub branduri ale americanilor de la Mondelez si ale austriecilor de la Julius Meinl, au avut anul trecut vanzari de 28,34 milioane de lei (sase milioane de euro), in crestere cu peste 50% fata de 2017, cand business-ul a ajuns la 18,58 milioane de lei.

In aceeasi perioada profitul companiei s-a dublat, ajungand la peste 320.000 de lei. De asemenea, numarul mediu de angajati al companiei a urcat de la 77 la 92 de persoane, scrie bizbrasov.ro.

RAP Confectionery s-a infiintat in 2009 ca partener de productie pentru Mondelez si produce batoane extrudate, jeleuri, bomboane de pom si caramele invelite in ciocolata.

Compania face parte din RAP Group, un conglomerat de firme specializate in dezvoltarea si proiectarea de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, chimica si farmaceutica.

RAP Confectionery s-a dezvoltat rapid si produce astazi pentru Mondelez, Kandia, Auchan, Julius Meinl, Metro si Carrefour, dar a lansat si branduri proprii, precum KronBun sau Yono.

In urma cu doi ani, conducerea acesteia a fost preluata de a fost preluata de fostul manager al Intersnack Romania, Cristian Rey. Compania Rap Confectionery este controlata de omul de afaceri Radu Popeia.

Latest from Știri

Go to Top