Stay tuned

Lidia Fecioru: Cum recunoști un om toxic cu ajutorul unei lumânări

in Sfaturi by

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explict, sambata, la “Adevaruri ascunse”, cum poti recunoaste oamenii toxici cu ajutorul unei banale lumanari.

“Prima chestie de care ar trebui sa tinem cont, cand vine un prieten la noi, care e nou in relatia noastra, este sa punem o lumanare. De aceea in serile romantice era la masa o lumanare pe un stativ. Acesta este un test psihologic.

Se spune ca daca lumanarea arde normal, flacara e linistita, deci nu curge, nu se intampla nimic, se spune ca ai in fata ta un partener care e cu inima deschisa, fara ganduri negative. Daca lumanarea trosneste, se inegreste ceara cand curge, ai in fata ta un mincinos si un escroc”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: Cum atragi norocul in casa – “„Se iau trei foi de dafin…”

In primul rand, Lidia Fecioru atrage atentia asupra faptului ca niciodata nu trebuie sa imprumuti paine din casa. Acest lucru aduce mare ghinion.

De asemenea, se strang toate monezile din casa si se pun intr-un singur loc. Nu se lasa aruncati prin casa.

Iata cum atragi norocul cu foile de dafin.

Se iau trei foi de dafin care se ung cu ulei de mandarin. Pe una o pastrezi unde tii banii, in portofel, pe una unde tii banii in casa si pe una la serviciu, scrie antena3.ro.

Se iau 4 frunze de dafin care se pun sub covorul de la intrare in casa, sub forma de cruce. Acestea aduc noroc si bogatie.

Se leaga cinci frunze de dafin cu o ata rosie. Se spune: „Frunza de dafin care esti crescuta sub razele puternice ale soarelui, te rog sa imi aduci in casa noroc si fericire”. Se agata deasupra usii de la intrare”, a dezvalui Lidia Fecioru.

Puterea magica a monedei gaurite

Se gaureste o moneda care se tine la cheile de la casa. Se aleg monezi cu cifra 2 pe ele sau 15.

Este norocoasa. In orificiu, gaura trebuie sa fie la centru. Tot ce poate fi atarnat, ramane la tine acel noroc.

Tags:

Latest from Sfaturi

Go to Top