Stay tuned

Longevitatea este scrisa in astre – Ea este cea mai longevivă zodie

in Horoscop by

Longevitatea este scrisa in astre, astfel ca semnul zodiacal sub influenta caruia te afli dezvaluie cat de mult vei trai.

Bineinteles, in aceasta balanta cantareste mult si stilul de viata urmat, dar se pare ca si perioada in care te-ai nascut joaca un rol important.

Longevitatea – astrele dezvaluie secretul vietii lungi

Nativii celei mai longevive zodii au o viata intensa, presarata cu mister si pericol, dar reusesc sa treaca cu bine peste toate. Pe ei nu ii doboara nici necazurile si nici bolile, cel putin nu pe cei mai puternici dintre ei. Dar nu vei intalni prea multi nativi cu caracter slab, care sa se lase trasi in jos de greutatile vietii, scrie divahair.ro.

Reprezentantii acestui semn astrologic sunt ca pisicile cateodata. Parca ar avea noua vieti, atat de repede trece doamna cu coasa pe langa ei in momentele fatidice. Cu siguranta sunt nascuti sub o stea norocoasa. Dam la o parte cortina si iti dezvaluim care este cea mai longeviva zodie, care sunt nativii care au sansa sa se bucure de o viata lunga. 3,2,1… – Scorpionul este cel care detine cheia in acest caz.

Zodia Scorpion

Desi persoanele nascute sub influenta acestei zodii au tendinta sa traiasca mai mult decat alti nativi ai horoscopului, totusi longevitatea lor vine cu o conditie importanta. Numai cei care vor reusi sa se detaseze de trecut, sa lase in urma resentimentele si regretele vor reusi sa aiba o viata lunga si frumoasa.

Iti este greu sa crezi in ceea ce este scris in astre? Ei bine, opinia cercetatorilor va face lumina in cazul longevitatii. Conform unui studiu publicat in Journal of Aging Research, o echipa de cercetatori din Germania a descoperit ca longevitatea are o legatura directa cu luna in care te-ai nascut. Datele studiului au scos la iveala faptul ca femeile nascute in a doua jumatate a lunii octombrie si prima jumatate a lunii noiembrie traiesc mai mult decat ceilalti. Bineinteles, nu pot fi ignorati nici alti factori importanti pentru o viata lunga: alimentatia, nivelul de poluare, activitatea fizica si genetica.

Nativii nascuti in zodia Scorpion sunt avantajati la capitolul longevitate, insa trebuie sa tina cont si de sfaturile legate de stilul de viata. Indiferent de varsta la care vor inceta din viata, important este sa se bucure din plin de fiecare moment.

Latest from Horoscop

Go to Top