Fii la curent!

Mai ții minte serialul ”Edera”? Cum arată la 53 de ani Agnese Nano, care a devenit vedetă fără să vrea

in Știri by

La inceputul anilor 90, serialul ‘Edera’ facea senzatie in Romania. Filmul a ramas in memoria telespectatorilor atat prin coloana sonora semnata de Amadeo Minghi, cat si prin interpretarea protagonistei care a cucer1t inimi cu delicatetea si frumusetea ei. Iata cum arata la 53 de ani Agnese Nano, care a devenit vedeta fara sa vrea.

La inceputul anilor 90, un serial italian tinea in fata televizoarelor publicul din Romania. ‘Edera’ a impresionat nu doar prin subiectul lacr1mogen si coloana sonora ramasa in istoria celor mai fumoase cantece scrise vreodata, cat si prin frumusetea protagonistilor. Actrita din rolul principal, Agnese Nano, era deja celebra cand a aparut in Edera, fiind distribuita cu doi ani inainte intr-un film de Oscar, ‘Cinema Paradiso’, semnat de Giuseppe Tornatore. De asemenea, Agnese a avut aparitii si in celebra ‘Caracat1ta’, scrie viva.ro.

Povestea de viata impresionanta a protagonistei din ‘Edera’

Cu toate ca a avut aparitii notabile in multe productii, Agnese Nano a ramas in inima telespectatorilor prin rolul din ‘Edera’. Abandonata la nastere de mama ei, Edera creste la o manastire. La 20 de ani, decide sa paraseasca manastirea pentru marele oras si de aici incepe aventura sa care te lasa fara cuvinte.

Ce stiu foarte putini despre actrita din ‘Edera’ este ca initial destinul sau era cu totul altul. Agnese se pregatea sa devina medic veterinar si lucra ca ospatarita in Perugia pentru a se intretine si a-si plati studiile cand a fost descoperita de un agent de talente si trimisa la un casting pentru o reclama la Roma. De aici, restul e istorie!

Tags:

Latest from Știri

Go to Top