Fii la curent!

Maia M0rgenstern formează un cuplu cu fostul soț în „Sacrificiul”. Ce declară actrița despre relația cu Claudiu Istodor

in Știri by

Maia Morgenstern face parte din distributia serialului Sacrificiul, ce urmeaza a fi difuzat in curand de Antena 1. Intamplator sau nu, data fiind chimia dintre cei doi, actrita formeaza un cuplu pe micul ecran cu fostul ei sot, Claudiu Istodor. Iata ce povesteste Maia M0rgenstern despre relatiile dintre ei doi!

Recent a avut loc avanpremiera serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion, care se anunta de pe acum un mare succes, dat fiind interesul fanilor pentru aceasta productie, ce urmeaza dupa Fructul oprit, serial din care multi actori vor juca si in actuala productie. Maia M0rgenstern si Claudiu Istodor, chiar daca nu mai formeaza un cuplu in viata reala, vor fi parteneri pe micul ecran, actrita jucand rolul Evei, sotia unui inginer devenit om de afaceri care s-a imbogatit prin diverse mijloace si care are si o familie secreta, scrie viva.ro.

Maia M0rgenstern a marturisit ca propunerea de a juca in Sacrificiul a venit inca de cand era pe platourile de filmare la Fructul oprit si ca distributia – actorii din generatii diferite care sunt implicati in proiect – si subiectul au determinat-o sa se alature acestui proiect.

„Pur si simplu il admir enorm, enorm enorm!”

Am intrebat-o pe Maia M0rgenstern in ce relatii se afla cu fostul ei sot, Claudiu Istodor, care acum ii este din nou partener de viata, insa doar pe platourile de filmare…

Intamplator sau nu, sotul dumneavoastra din serial este Claudiu Istodor, fostul dumneavoastra sot. Exista o chimie evidenta intre domniile voastre. Acesta sa fi fost motivul alegerii? Cum va intelegeti pe platourile de filmare?

„Claudiu Istodor este tatal fiului meu, Tudor Aron Istodor, si asta nu se va schimba niciodata. Claudiu Istodor este un formidabil actor, pentru care am o admiratie si am avut intotdeauna un respect extraordinar pentru creatia artistica a domniei sale. Este un actor surprinzator, este un actor care stie sa imbine um0rul cu tragismul, luc1ditatea cu neasteptatul.

Pur si simplu il admir enorm, enorm enorm! Mi se umple sufletul de admiratie, de respect. E atat de interesant, invat de la el, si nu numai eu, ci si actorii foarte tineri, si exista o comunicare perfecta. Asta ma bucura cel mai mult, si asta nu poate decat sa inlesneasca, sa faca usoara, placuta si extrem de eficienta munca actorilor si vreau sa spun un cuvant de multumire si de recunostinta pentru intreaga echipa de filmare, a declarat Maia M0rgenstern.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top