Fii la curent!

Mantra iubirii pentru restul anului 2019, pentru fiecare semn al zodiacului

in Horoscop by

Dragostea este un dar de la viata. Trebuie sa invatam sa ne bucuram de ea, sa traim cu intensitate maxima , sa simtim cu sufletul.

Iata cele mai importante mantre ale dragostei, pentru restul anului 2019, pentru fiecare semn al zodiacului, scrie virale.ro.

Berbec:

Cred ca dragostea adevarata este pe drumul meu si va veni la momentul potrivit. Sunt gata sa accept aceasta dragoste cu bratele deschise. Sunt gata sa invat cu adevarat sa iubesc. Sunt gata sa-mi cunosc sufletul.

Taur:

In acest an imi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase ale trecutului, de toate lanturile complicate si de toate obstacolele care imi blocheaza calea. Sunt gata sa traiesc astazi, iubesc acum.

Gemeni:

merit iubirea pe care o visez. In acelasi timp, invat sa fiu rabdator si sa depun toate eforturile pentru a construi cea mai frumoasa relatie cu sufletul meu pentru a ma cunoaste mai bine.

Rac:

Sunt inconjurat de iubire si totul merge asa cum ar trebui. Nu ma grabesc, pentru ca stiu ca universul are un plan magic pentru mine si ca ma asteapta ceva minunat.

Leu:

Stiu ca dragostea va veni atunci cand sufletul meu va fi gata sa accepte si sa ofere acelasi lucru in schimb. Intre timp, ma bucur de felul in care merg, invat sa ma iubesc asa cum sunt, sa accept nu numai calitatile pozitive, ci si dezavantajele.

Fecioara:

Nu caut doar un partener sufletesc. La un moment dat, drumurile noastre vor trece prin iubire nesfarsita, curata, sincera si adevarata.

Balanta:

Accept toate greselile, pentru ca ele m-au ajutat sa ma dezvolt pentru a ajunge acolo unde sunt acum.

Fiecare moment dificil a venit cu o lectie minunata de viata care mi-a oferit ocazia de a merge mai departe. Acum sunt gata sa ma intalnesc cu dragostea.

Scorpion:

In fiecare zi sunt recunoscator pentru cata dragoste sufletul meu are de oferit. Nu ma grabesc, dar astept timpul sa se deschida complet si sa se pregateasca pentru o dragoste mare.

Sagetator:

Nu simt nevoia de a reveni la trecut, pentru ca stiu ca nu pot schimba nimic. In schimb, astept cu bucurie si astept cu nerabdare sa vad viitorul. Imi deschid inima pentru a iubi si a da dragoste.

Capricorn:

Inima mea nu minte. In sufletul meu creste iubire pura, neconditionata, adevarata, pe care o voi impartasi. Urmez acest drum, stiind ca, in timp, voi trai fericit. Dupa cum am visat.

Varsator:

am invatat sa ofer iubire in fiecare zi in toate manifestarile ei. Nu ma grabesc, nu alerg si nu cer iubire. Cred ca sufletul meu merita ceva frumos. Si stiu ca Universul imi va da aceasta iubire magica.

Pesti:

las sufletul meu sa simta tot ce simte: durere, tristete, fericire, dezamagire, iubire. Stiu ca dragostea ma cauta si in curand o sa ma gaseasca.

Latest from Horoscop

Go to Top