Marina Voica a împlinit 83 de ani şi este la fel de cochetă ca-n anii ’70. Mesajul pe care i l-a trimis Fuego de ziua ei

in Știri by

Pe 2 septembrie, Marina Voica a implinit 83 de ani si prietenii au c0plesit-o cu mesaje. Unul dintre cele mai emotionante a venit din partea lui Fuego, artistul marturisind ca Marina Voica i-a fascinat copilaria si este onorat de prietenia ei.

Pe numele sau real Marina Nicolskaia, artista care a implinit 83 de ani pe 2 septembrie este la fel de cocheta si frumoasa ca in tinerete, fiind, de altfel, si o prezenta activa pe retelele de socializare unde posteaza destul de des fotografii si iti tine fanii la curent cu activitatea sa, scrie viva.ro.

Marina Voica s-a retras departe de lumea dezlantu1ta, in casa de la Breaza. E impacata cu viata ei si foarte fericita, iar oamenii care au iubit-o nu au uitat-o chiar daca in ultimii ani, Marina a stat departe de scena.

„De ani de zile, dimineata, pe 3 septembrie, o sun pe cea care mi-a fascinat copilaria. E ziua ei si, la fel ca un adolescent, se bucura cand imi aude glasul prin care ii urez cu toata dragostea, respectul si aprecierea din partea mea, ani multi si sanatosi. Azi e ziua Marinei Voica, un adevarat fenomen al artei romanesti, cu o energie aparte, cu un ex0tism permanent, timbru unic, repertoriu de colectie si o frumoasa nebunie artistica pe care si-a pastrat-o pana azi si pe care ne-a insuflat-o prin sfaturi utile si noua, celor care i-am devenit discipoli.

Sunt onorat de prietenia ei si sunt fericit ca are in continuare putere pentru a rasturna muntii.

Marina Voica este o legenda, o diva veritabila si-un om cu suflet mare, bun, altruist si darnic.”

Sa ne traiesti, draga mea Marina!’, a scris Fuego pe Facebook.

Loading...
Tags: