Fii la curent!

Medicii îi dăduseră doar un an de viață. Anca Sigartău: ‘Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere’

in Știri by

Una dintre invitatele Eugeniei Voda la emisiunea “Profesionistii” a fost si Anca Sigartau, indragita actrita, care a povestit, la TVR, care a fost cea mai grea perioada din viata peste care a trecut.

Medicii ii dadusera doar un an de viata. Anca Sigartau: ‘Nu stiam ca Postul poate sa aiba o asemenea putere, scrie bzi.ro.

“Dupa al doilea copil am divortat. Nimeni nu a stiut ca am divortat in 1993. Lumea stie ca am divortat prin 2000. Al treilea copil l-am facut dupa divort. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experienta medicala tra-umatizanta, in care am avut un diagnostic, o boala in care ti se da un an de zile sa traiesti.

Si mi s-a spus ca un an de zile traiesti cu acest diagnostic. Si cu tratamentul. Pe c1tostatice, tum0ra a crescut 8 cm in 3 saptamani. Avea o viteza… intr-un fel, exploda! Sotul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil intr-un soi de panica: va ramane singur cu doi copii. Au trecut 22 de ani de atunci si uite ca traiesc.

Eram in sp1tal si la un moment dat stiu ca am vrut sa ies din sp1tal, pentru ca mi-am dat seama ca nu mai am foarte mult timp si vreau sa fiu acasa, alaturi de copii. Cat mai am, macar sa fiu cu ei. Am iesit din spital pe 15 noiembrie, ziua de nastere a bunicii mele.

Stiam ca incepe Postul Craciunului. Nu aveam nici o informatie despre post, despre biserica, despre lucrurile de genul asta, dar stiam, in interiorul meu, ca vreau sa incerc. Ca trebuie sa ma duc acasa sa tin post. Pe 15 noiembrie am iesit din spital cu niste indici foarte mari, pe 20 decembrie, cand m-am intors la control, m-au intrebat: «Unde este tum0ra?».

Nu mai era. M-a intrebat doctorul ce am facut, ce tratament. Si i-am spus: «Eu va spun, dar nu o sa credeti». Asta s-a intamplat. Nu mai exista tum0ra. Indicii coborasera foarte mult. Nu stiam ca Postul poate sa aiba o asemenea putere. Din momentul acela am stiu ca voi trai”, a spus actrita, intr-un dialog memorabil cu realizatoarea de televiziune.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top