Fii la curent!

Meghan Markle a împlinit 38 de ani. Mesajul pe care i l-a transmis Prințul Harry

in Știri by

Sarbatoare mare la Palatul Regal! Meghan Markle a implinit 38 de ani, aniversare care o prinde in cel mai spectaculos context din viata ei. Este a doua aniversare care o prinde ca sotie a lui Harry si prima in calitate de mamaa. Sotul ei, Printul Harry, a tinut sa-i transmita o urare care a ”topit” Marea Britanie.

Meghan Markle traverseaza cea mai buna perioada din viata ei. Asadar, implinirea a 38 de ani de viata a fost o ocazie cu atat mai speciala cu cat este vorba despre a doua aniversare ca sotie a Printului Harry si prima in calitate de mamaa a micutului Archie, sosit pe lume in primavara acestui an, scrie viva.ro.

Mesajele de ‘la multi ani’ pentu Ducesa de Suss3x au curs necontenit. Bruneta a primit urari de la Regina Angliei Elisabeta a II-a, de la Printul Charles si Camilla, Printul William si Kate Middleton, dar dintre toate, de departe s-a remarcat cel pe care i l-a transmis Printul Harry. ‘La multi ani pentru sotia mea extraordinara! Iti multumesc ca esti langa mine in aceasta aventura’, i-a transmis acesta.

Una calda, alta rece! Meghan Markle, acuzata ca are un comportament ieftin

Lady Colin Campbell (69), o autoritate in ceea ce priveste viata familiei regale britanice, nu este deloc fan al lui Meeghan Markle, si a tinut sa-si exprime indignarea cu privire la comportamentul Ducesei de Suss3x, in cadrul unui interviu extrem de virulent acordat publicatiei Closer. Nu a fost niciodata o celebritate de A-list, asa ca trebuie sa renunte sa se mai comporte ca si cum ar fi. Membrii familiei regale nu se comporta ca celebritatile. Este un comportament, ieftin, vulgar si iresponsabil’, a spus aceasta.

Scriitoarea a mai spus ca Meghan, comportandu-se astfel, i-a dezamagit pe cei care o admirau. De altfel, nu este prima oara cand Lady Colin i-a atras atentia Ducesei de Suss3x ca este ingrijorata de comportamentul ei. In luna aprilie, aceasta a sfatuit-o pe Meghan sa evite sa se transforme in activist politic’, pentru ca membrii familiei regale trebuie sa reprezinte tot poporul, si ca ar trebui sa stie cand sa-si tina gura inchisa’. Iar toate acestea s-au intamplat in perioada in care Meghan a dezvaluit ca va fi editor invitat al revistei Vogue, pentru numarul de septembrie.

Loading...
Tags:

Latest from Știri

Go to Top