Fii la curent!

Mesajul impresionant al Mihaelei Bilic, în prag de Sărbători!

in Știri by

Putem spune că mulțumirile se adresează reciproc, căci și noi ținem să îi mulțumim pentru toate sfaturile bune, pe care ni le-a oferit în decursul anului ce stă să se încheie!

Sărbători cu lumină, Mihaela Bilic!

Acum să vedem ce a postat Dr. Mihaela Bilic, pe pagina sa de socializare!

„Presa- sarea și piperul din viața noastră

Zilele astea am mers cu colindul prin redacțiile celor mai mari trusturi de presă. De fapt nu să-i colind am fost, ci să împart pâine și covrigi, să le urez Sărbători îmbelșugate, într-o perioadă în care Uniunea europeeană ne cere legi anti-risipă alimentară iar noi avem în România copii care s-ar bucura să primească un colț de pâine.

Dar nu vreau să vă întristez, ci mai degrabă să vă împărtășesc bucuria pe care am simțit-o dăruind. Iar în plus să primesc confirmarea că rămânem cu toții copii când vine vorba de cadouri și surprize.

Am intrat în redacții în care zeci de oameni roboteau de zor să pună pe hârtie știrile și informațiile care ne fac viața mai bogată. Am fost la sedii de radiouri și televiziuni unde alte zeci de albinuțe zumzăiau neobosite ca să ne fie nouă zilele mai vesele și mai colorate.

Si a fost uimitor cum o cutie cu bunătăți proaspăt scoase din cuptor însenina ca la comandă toate fețele, alunga oboseala și stresul și aducea un zâmbet de bucurie.

Am realizat prea târziu că nu voi putea merge în toate redacțiile în care mi-aș fi dorit și nici suficenți de mulți covrigi nu aveam pentru fiecare slujitor pe altarul presei.

Am început împărțind aroma Crăciunului și vreau să închei mulțumindu-le tuturor jurnaliștilor, pe care i-am cunoscut sau nu, dar care reprezintă cu mândrie această profesie.

Nu știu de fiecare data cine este chipul ce se ascunde în spatele unui nume din ziar sau al unei voci de la radio, dar am un deosebit respect pentru acești oameni care au făcut din industria media o forță, un instrument de educație și, cu puțin noroc, chiar unul de justiție. Presa este uneori vocea pe care nu avem curajul să ne-o asumăm și apărătorul pe care nu speram să-l căpătăm. Fără presă am fi triști, abandonați, neajutorați.

Sărbători cu BUN și BINE vă doresc din suflet, vouă, celor care faceți cinste profesiei de jurnalist!

De curajul, demnitatea, pasiunea și onoarea voastră depindem noi toți, o bucățică din viețile noastre sunt în mâinile voastre.

Vă mulțumesc că existați, în orice redacție v-ați afla.”

Loading...

Latest from Știri

Go to Top