Stay tuned

Misha a spus adevărul despre relația cu Connect-R: „Dacă nu am fi avut lucruri în comun, nu am fi fost niciodată împreună”

in Știri by

Misha si Connect-R au format unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbizul autohton si poate tocmai de aceea despartirea lor a fost cu atat mai s0canta… Fanii inca spera sa-i vada impreuna, dar iata ce spune Misha despre relatia pe care o are cu fostul sot.

In luna iulie, Misha si Connect-R au plecat in vacanta alaturi de fiica lor, Maya, in Delata Dunarii, iar din fotografiile pe care le-au postat pe conturile lor de socializare pareau mai fericiti ca niciodata. Evident, fanii lor au tras concluzia, justificata, de altfel, ca cei doi artisti s-au impacat si ca formeaza din nou o familie, scrie viva.ro.

Cum intre tata si fiica este o legatura speciala, este evident ca si Misha a pastrat cu Connect-R o relatie amiabila: „Suntem in relatii foarte ok. In momentul in care stai atatia ani cu o persoana si construiesti o familie, sentimentele nu au cum sa dispara de pe o zi pe alta, asta e clar”, declara Misha pentru Antena Stars.

„Ne impaca presa in fiecare luna”

Invitata recent la Rai, da’ buni, Misha a pus punctul pe i, dezvaluind cum stau cu adevarat lucrurile intre ea si Connect-R. Iata ce a spus artista cand a fost intrebata daca ea si sotul ei sunt din nou un cuplu: „Ne impaca presa in fiecare luna. S-au impacat, s-au certat, deci asta este la ordinea zilei. Nu suntem un cuplu. Sa stii ca si Maya imi face poze pentru instagram, nu doar Relu. Tinem amandoi postul, am mancat salata greceasca, fara carne, fara multe lucruri. Daca nu am fi avut lucruri in comun, nu am fi fost niciodata impreuna.’

Misha a recunoscut ca a ramas in relatii bune cu Connect-R, insa a negat faptul ca s-au conciliat si ca formeaza din nou o familie. Cei doi artisti au pastrat o relatie de prietenie, atat de dragul fetitei lor, cat si in amintirea frumoasei povesti de dragoste pe care au trait-o.

Latest from Știri

Go to Top