Fii la curent!

Modurile în care nu știai că te poate iubi prietena ta, pisica

in Sfaturi by

Există multe persoane care spun că pisica face parte din categoria animalelor indiferente față de stăpânii lor. Total greșit, spun specialiștii, care susțin că pisica are un mod ciudat de a iubi. Iată ce face prietena ta necuvântătoare ca să-ți arate cât de mult însemni pentru ea.

Te mângâie cu lăbuțele

De câte ori nu ți s-a întâmplat atunci când ai avut vreo supărare sau o stare mai proastă ca pisica ta să vină și să te mângâie pur și simplu cu lăbuțele? Acesta este un gest de mare tandrețe din partea ei, prin care își exprimă iubirea pe care ți-o poartă.

Ce se întâmplă când pisicuța ta îți aduce în dar, în casa curată, un șoricel, o broscuță sau cine știe ce cadou ciudat? Înseamnă că te iubește foarte mult, așa că nu va trebui să o cerți.

De asemenea, ea își exprimă sentimentele față de tine când își lipește capul de al tău sau când închide puțin ochii în timp ce te privește.

De asemenea, când pisicuța vrea să stea cu burtica în sus în fața ta, atunci are mare încredere în stăpânul său. Nu în ultimul rând, aceeași dragoste și încredere este exprimată de pisică, când te mușcă. Dacă ai o asemenea pisică, te poți considera un om fericit.

Felicia Iederă

Latest from Sfaturi

Go to Top