Fii la curent!

Motivul pentru care Andreea Bălan i-a ales nași pe Monica Davidescu și Aurelian Temișan. „Am rămas fără cuvinte!”

in Știri by

Andreea Balan a ales data de 15 septembrie pentru nunta, dar si pentru botezul Clarei, urmand ca nasii de cununie, dar si ai micutei crestinate sa fie Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Motivul pentru care Andreea i-a ales pe cei doi artisti consta in prietenia foarte veche pe care o are cu Temisan, iar propunerea i-a lasat fara cuvinte pe cantaret si sotia lui.

„Eu si Aurelian vom fi nasii Andreei, ai lui George si ai fetitei. Propunerea a venit pe fondul unei prietenii mai vechi, pentru ca Aurelian o stie pe Andreea Balan inca de la debut, iar ultimii 7 ani pe care i-au petrecut impreuna la „Te cunosc de undeva!’ i-au apropiat si mai tare si la bine, si la necaz, scrie viva.ro.

Propunerea a venit chiar la una dintre inregistrarile emisiunii, cand, la sfarsitul zilei, George a venit, vezi, Doamne, sa o ia pe Andreea acasa si atunci amandoi l-au luat pe Aurelian deoparte si i-au propus asa, emotionant, sa le fim nasi. Eu nu puteam fi acolo, pentru ca aveam spectacol in ziua respectiva, dar cand am ajuns acasa, Aurelian mi-a zis: „Stai jos, ca sa iti fac propunerea!’, a povestit Monica Davidescu pentru Libertatea.

Initial, Aurelian Temisan a crezut ca Andreea Balan le-a propus sa fie doar nasii micutei Clara, insa au acceptat cu bucurie sa fie si parintii spirituali ai Andreei si ai lui George.

„Am zis «OK, cand va fi botezul copilului?», iar ea a zis: «Nu, nu, nu numai asta, vrem sa ne si cununati». Eu, care de obicei nu raman fara cuvinte, am ramas fara cuvinte! Am venit acasa, i-am spus Monicai si am acceptat cu tot dragul’, ne-a dezvaluit Aurelian.

Andreea va avea trei rochii de mireasa

„Voi avea trei rochii si toate vor fi facute de Otilia Brailoiu. Am ales-o pentru ca ea creeaza adevarate povesti prin rochiile ei si exprima foarte multa emotie. Prima rochie, care va avea o trena imensa, va fi extrem de frumoasa si speciala, pentru ca pe fusta vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul catre celalalt – va fi scrisa toata povestea noastra de dragoste –, plus datele de nastere ale fetitelor.

A doua rochie va fi, in schimb, foarte potrivita pentru vals fiindca, dansatoare buna fiind, trebuie sa existe un vals foarte frumos. Si atunci, si rochia va trebui sa fie pe masura. Iar a treia rochie este surpriza’, a povestit Andreea Balan.

Tags:

Latest from Știri

Go to Top